Cyber Weekend Around the World

Van Noord-Amerika tot Australië en alle tussenliggende markten waarin wij opereren, hebben we onze inzichten verzameld van de wereldwijde shopping events Black Friday en Cyber Monday om een visualisatie te bieden van alle activiteiten van de dagen en deze te vergelijken met Black Friday en Cyber Monday 2016.

Delen

Ons interactieve dashboard, gebouwd in Tableau Public, stelt u in staat om de relevante globale en lokale inzichten van de evenementen door te nemen door een interessegebied te selecteren. U kunt de gegevens filteren op adverteerderssector en alle cijfers kunnen vervolgens worden weergegeven in lokale valuta en tijdzones.

 Samen met belangrijke statistieken als omzet, traffic, orders, commissie en gemiddelde orderwaarde, brengt het rapport nog meer interessante hoogtepunten. Bekijk bijvoorbeeld het percentage internationale orders en best presterende steden, evenals de mobile YoY groei en een piekuur 'snapshot'. Verfijn het rapport voor niche-publishersectoren of mobile specifieke groei om uw eigen Black Friday en Cyber Monday bevindingen te complementeren. Het rapport is voor iedereen beschikbaar op Tableau Public en zal vergezeld gaan van een bredere verzameling inzichten die we tijdens het Cyber Weekend zullen verzamelen.

 Voor hulp bij gebruik van het rapport, kunt u op de helpfunctie klikken, die u uitlegt hoe elk gedeelte te lezen en gebruiken. Neem voor meer vragen contact op via onze website.