De kracht en het succes van Black Friday in affiliate marketing

  • Geschreven door

Black Friday, dat dit jaar valt op vrijdag 23 november, barst ook dit jaar weer los in Nederland. 

Delen

De van oorsprong Amerikaanse traditie, de dag na Thanksgiving waar on- en offline winkels hoge kortingen geven, is inmiddels helemaal thuis in Nederland. Voor Amerikanen hét moment om inkopen voor de decembermaand te doen, maar met feestdagen als Sinterklaas en Kerst in de decembermaand is het niet zo gek dat sinds enkele jaren de koopgekte van Black Friday ook is overgewaaid naar Nederland. Uiteraard spelen veel webshops in op dit fenomeen en adverteren ze met speciale BlackFriday aanbiedingen.

Maar hoe kun je als bedrijf inspelen op Black Friday met een maximale impact en wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen in Nederland?  Luister naar de Awin podcast waarin verschillende experts aan het woord komen.

In de Awin Chat ‘De kracht en het succes van Black Friday in e-commerce’  gaan experts Maurice van Son (BESTSELLER) en Pablo Druijts (Maddox Media) in op hun ervaringen met BlackFriday, wat de oorsprong van het succes is volgens hen en wat hierin de succesfactoren zijn.
In de Awin Talk ‘Waarom affiliate marketing en Black Friday zo’n goed huwelijk' is gaat Krijn Schuurman in gesprek met Niels de Groot en Denise Rijff, beide van Awin, over de kracht van affiliate marketing rondom dit shopping fenomeen en kom je erachter hoe wij de dag zelf doorbrengen.

Over een ding zijn alle experts het eens, Black Friday wordt komend jaar groter wordt dan ooit. Maar waar stopt het? Waar ligt het verzadigingspunt? Wanneer stap je als retailer in met acties? En wat betekent Black Friday voor je omzet en interessanter nog je marges?

Luister nu de Awin Chat & Talk met host Krijn Schuurman om alle tips te verzamelen als onderdeel van de ideale voorbereiding. 

Veel luisterplezier!