Werken bij Awin

Lees meer over enkele van onze medewerkers en hun ervaringen bij Awin.

Shelley Igbinosa

Volgens Shelley Igbinosa is “Aspen”, hét bedrijfsfeest onder de bedrijfsfeestjes.

Afgelopen zomer was het zover, mijn eerste Aspen. Nu denk je misschien ‘Aspen Colorado?’. Nee het is onze code-naam voor hét feest voor de hele Awin groep. Buiten de vele feestjes die we met ons lokale kantoor vieren, is dit dan toch echt de kers op de taart werd mij verteld.

In de maanden voordat het feest zou plaatsvinden werd al flink gespeculeerd over de plaats, de locatie en wat de Aspen-crew nu weer had bedacht. Het kon namelijk niet vetter zijn dan het jaar ervoor. Als er een mailtje werd verstuurd aan alle medewerkers, met iedere keer weer een klein beetje meer informatie, klonk er luidt gejoel door het kantoorpand heen. Gejoel waaruit je meteen uit kon opmaken dat het om een Aspen mailtje was binnengekomen.

Na de nodigde voorbereidingen getroffen te hebben was het dan zover. Op donderdagochtend half 8 begon de trip naar Madrid. Koffers vol party outfits en glinsterende oogjes (inclusief flinke wallen uiteraard) verzamelden zich langzaam op Schiphol. Om rond half 8 met zijn alle naar Madrid te gaan.

Eenmaal aangekomen in Madrid komt de warmte ons al tegemoet als we het vliegtuig uitstappen. We worden meteen richting de ‘’party-bussen’’ geleid, omdat het feest bijna gaat beginnen. Snel naar de hotelkamers, een goede bodem leggen, de eerste drankjes nuttigen en vervolgens shinen in je party-outfit.

Terwijl de tourbussen af en aan komen op de feestlocatie, worden we hartelijk ontvangen met diverse kleurtjes sangria en toegespeeld door een Spaanse serenade. De locatie was fantastisch, een schitterend kasteelachtig pand met een onwijs mooi en groot stuk grond eraan. Overal stonden lekkere Spaanse hapjes, sangria en flesjes water (toch ook best handig J). Daarnaast was de locatie aangekleed met mooie loungesets, kon je je laten masseren, henna laten zetten, je creativiteit kwijt met verschillende creatieve workshops en kon je zelf Cherry schenken op Spaanse wijzen. Om de honger te stillen stond er aan de andere kant van het terrein een grote barbecue voor ons klaar. Waar de heerlijkste paella en andere Spaanse lekkernijen voor ons werden klaargemaakt.

Na het leggen van een goede bodem kon het feest echt beginnen. Een DJ inclusief live muziek draaide de dansvloer voor ons warm. De party nummers vlogen ons om de oren en niet dansen was geen optie. Als een grote familie hebben we tot in de late uurtjes gedanst, gedronken en vooral genoten.

Met name het rijke aanbod aan gin tonics, vodka redbull en anderen waren de volgende dag goed merkbaar toen iedereen in de lobby van het hotel verzamelde om nog een heel chill weekend tegemoet te gaan in het mooie Madrid.