Artikelen

Onze redactionele features analyseren de laatste trends en discussiepunten binnen de industrie. We pakken belangrijke topics binnen het affiliate kanaal aan.

10.000

Aantal downloads van het Awin Report

3.870

Totaal aantal downloads

138.623

Bestede leestijd op de site

  •  
Influencer marketing is een blijvertje. Het is omarmd door grote en kleine bedrijven die weten hoe ze samen met influencers een merknaam kunnen opbouwen. Deze marketingstrategie groeit en ontwikkelt zich snel en bedrijven die er nog geen aandacht en budgetten aan besteden, hebben de kans de boot te missen.
  •  
Afgeleide consumenten zijn een nagel aan de doodskist van de online retailer. Ze browsen door je website, klikken op een product dat ze willen hebben en voegen het toe aan hun winkelwagentje – en dan verdwijnen ze zomaar ...
  •  
Begin januari hebben we een paar voorspellingen gedaan over onze verwachtingen voor affiliate marketing in 2019. Terwijl de onderliggende markt steeds weer nieuwe veranderingen en verschuivingen doormaakt, staan ook de marketingtechnieken niet stil. Online retailers en affiliate marketeers die willen overleven, moeten hun reclame- en promotieactiviteiten aanpassen aan de nieuwe trends.