Boost je affiliate programma met door Awin aanbevolen publishers

  • Geschreven door
  • .

Het werven van partners gaat voortaan eenvoudiger met de aanbevolen publishers uit onze directory.

Delen

Een gezonde mix van publishers is voor elk affiliate programma van groot belang en het geeft altijd veel voldoening als je een nieuwe partner ontdekt die goed bij jouw merk past.

Het vinden van het juiste evenwicht is echter makkelijker gezegd dan gedaan en het kan op ons platform ingewikkeld en tijdrovend zijn om de juiste publishers te ontdekken.

In de loop der jaren hebben onze Publisher Service-teams hun eigen rapporten en analyses samengesteld om aanbevelingen te kunnen doen, de werving van publishers te stimuleren en lijsten met aanbevolen partners op te stellen. Het doet ons veel plezier om die rapporten met ingang van vandaag aan alle adverteerders in het netwerk aan te kunnen bieden. Je vindt ze in onze Publisher Directory.

Hoe het werkt?

Awin heeft een algoritme gemaakt om je de meest geschikte publishers voor te stellen. Het rapport genereert automatisch tot 25 aanbevolen partners per dag. Ze zijn te vinden op het tabblad “Aanbevelingen” van de Publisher Directory.

Deze 25 publishers zijn jouw topaanbevelingen. Je kunt net als op andere pagina’s van de directory doorklikken naar de profielen van de publishers of hen uitnodigen om aan je programma deel te nemen.

Om de aanbevelingen die je ontvangt te blijven optimaliseren, moedigen we je aan om de kwaliteit van iedere aanbeveling te beoordelen. Door jouw ratings en interactie hebben wij feedback om ons algoritme voor machine learning te voeden en de kwaliteit van toekomstige aanbevelingen te verbeteren. Het geven van ratings is ook de manier om nieuwe aanbevelingen te ontgrendelen. Dus, hoe meer interactie je met de aanbevelingen hebt, hoe meer je er ontvangt en hoe beter ze worden.

Meer informatie vind je in het Success Center of log direct in op je account en begin vandaag nog met het beoordelen van je aanbevelingen.

Delen