Welkom 2020 met Awin's marketing kalender

  • Geschreven door
  • .

Awin brengt zijn jaarlijkse marketing kalender voor 2020 uit met interne, industrie en seizoensgebonden evenementen.

Delen

Het begin van een jaar brengt nieuwe evenementen en netwerkmogelijkheden voor marketeers met zich mee. Maar eerst zijn er een paar chaotische weken na de feestelijke periode, waarin we de agenda's moeten plannen. Daarom stellen we elk jaar onze marketingkalender samen, met een overzicht van de jaargebeurtenissen, vakanties en brancheconferenties, zodat onze partners het jaar goed voorbereid beginnen.

Klik hier om de BNL Marketing kalender te downloaden. 

De kalender bevat:

Awin Events

2019 heeft ons diverse Awin-evenementen opgeleverd, zoals educatieve trainingsseminars, partnerschip dagen, netwerk- en sociale evenementen en onze Awin-conferenties. Uniek dit jaar was dat we voor het eerst ons cross-sector event ThinkTank buiten de VS introduceerden waarbij we debuteerden in Londen en Brazilië . We zijn blij om te mogen aankondigen dat ThinkTank dit jaar ook in Duitsland zal plaatsvinden ter gelegenheid van ons 20-jarige bestaan. 

We kijken er altijd naar uit om onze partners te werwelkomen om deel te nemen en/of onze evenementen te sponsoren, dus kijk uit naar updates met betrekking tot de registratie via onze Facebook, Twitter & LinkedIn-kanalen.

Gesponsorde en branche-evenementen

We hebben alle evenementen die we sponsoren en bijwonen opgenomen, zodat je de vinger aan de pols kunt houden en kan zien waar je het team kan ontmoeten.

Dit jaar keren we terug met een grotere aanwezigheid op OMR, dat plaatsvindt op 12 en 13 mei, een evenement dat al snel is uitgegroeid tot niet alleen een van 's werelds grootste evenementen voor digitale marketing en technologie, maar ook het meest actuele.

Nationale seizoensgebonden evenementen en promoties

Als laatste, maar zeker niet de minste, hebben we de nationale feestdagen en eventuele seizoensgebonden evenementen op een rijtje gezet, zodat je een volledig overzicht heb van 2020 op één plaats.  Als je meer wilt weten over de Belgische evenementen die we in 2020 zullen organiseren of bijwonen, neem dan contact op met ons Belgische marketingteam. Voor vragen over onze wereldwijde evenementen neem dan contact op  met ons global evenemententeam.

Delen