Awin lanceert De Awin Challenge 2017

  • Geschreven door
  • .
We zijn blij onze, jaarlijks terugkerende, Awin Challenge weer aan te mogen kondigen. Een mooie kans voor publishers en adverteerders om meer zomersales te genereren en een indrukwekkende prijs te winnen.

Delen

Awin Challenge kalender

Vanaf vandaag tot en met 7 augustus 2017 loopt The Awin Challenge voor adverteerders en publishers. Gedurende de komende vier weken bieden adverteerders exclusieve toppromoties aan voor publishers. Publishers zullen hun platform gebruiken om deze promoties te delen met hun bezoekers, het bereik uit te breiden en meer zomersales te generen.

Elke maandag ontvangen onze publishers een nieuwsbrief met de beste adverteerderspromoties, klant incentives en commissies. Op die manier zullen we ze tijdens de wedstrijd extra motiveren en de performance een duwtje in de rug geven. Aan het einde van de challenge zullen de winnende publishers en adverteerders onze prijs in ontvangst nemen: een uitnodiging voor Awin's beroemde jaarlijkse black tie netwerk evenement, 'A Twisted Fairytale'. Daarbij geniet je samen met mede-winnende publishers, adverteerders en senior management van over de hele wereld ook van luxe transfers van en naar de locatie, en een hotelovernachting op een geheime locatie.

Natasha Watkinson, Affiliate Marketing Manager at Plusnet zegt: "Vorig jaar boekte Plusnet zijn eerste tafel bij het Awin Black Tie event en we waren de hele avond enthousiast ... er was zo veel om onze gasten mee te vermaken en het was geweldig om zoveel gezichten uit de industrie te zien en mee te kunnen netwerken. We komen zeker terug!"

Zie hieronder een sneak peek van vorig jaar.

Klik hier voor meer informative over de Awin Challenge.

Delen