Bevorder de groei van uw startup met Awin & Axel Springer Plug and Play

  • Geschreven door
  • .
Sinds maart hebben we onze krachten gebundeld met het awardwinnende accelerator programma Plug and Play van Axel Springen om de groei te stimuleren van ad-tech ondernemingen die actief zijn in de digitale marketing industrie. Bent u een startup met deze kenmerken? Aanvragen kunnen tot eind juli ingediend worden.

Delen

Axel Springer Plug and Play kantoor

Met dit partnership richten we ons op het bevorderen van de groei van beginnende ondernemingen met veelbelovende digitale businessmodellen.

Werving voor het volgende programma is nu open tot eind juli. We nodigen graag startende ondernemingen uit heel europa, met een focus op innovatieve ad-tech oplossingen, uit om te solliciteren.

Het 100 dagen programma begint om 4 september en vind plaats op het Axel Springer Plug and Play kantoor in Berlijn. Toegelate ondernemers ontvangen een startfinanciering van €25,000, mentoring vanuit Plug and Play en Awin, uitgebreide workshops en toegang tot een uniek network van partners en investeerders. Bekijk dit filmpje om een impressie te krijgen van het programma.

Enthousiast en een veelbelovend digital businessmodel? Meld u hier aan voor eind juli om kans te maken op het accelerator programma.

Delen