We creëren betrouwbare partnerschappen die groei stimuleren

Ons wereldwijde affiliate marketing netwerk stelt adverteerders en publishers van elke omvang in staat om hun bedrijf online te laten groeien.
Sluit je aan bij ons netwerk

21.200

adverteerders

241.000+

actieve publishers

194

miljoen sales gegenereerd in 2021

Solutions

Oplossingen voor adverteerders

Met een mix van krachtige technologie en deskundig accountmanagement verbinden wij adverteerders en bureaus met doelgroepen over de hele wereld.


Grow your brand's reach

Oplossingen voor publishers

Wij helpen grote en kleine publishers winstgevende partnerships met 's werelds bekendste merken aan te gaan via hun websites, blogs en content.

Partner with brands you love

Verdien meer geld online in het vierde kwartaal met onze vijf must-read insider tips voor kleine bedrijven.

Nu Black Friday naast Sinterklaas en Kerstmis de eerste van drie grote winkelevenementen in november en december is geworden, is het belangrijk dat u alle mogelijkheden en marketingtactieken benut om uw online verkopen te maximaliseren.

Naast deze gratis gids voor experts - Vraag vandaag nog Awin Access aan en betaal drie maanden lang geen maandelijkse kosten.

 

Nieuws en evenementen

Maak kennis met Awin’s Power 100

Een primeur in de industrie. Het Awin Report 2022: Power 100 biedt voor alle markten en sectoren een overzicht van de boeiendste partnerships op ons wereldwijde platform. De #Power100 genereerden alleen al in 2021 gezamenlijk $4.5bn aan omzet en 53 miljoen sales voor hun adverteerders. Ze zullen je eigen marketinginspanningen inspireren, motiveren, uitdagen en versterken.