We power connections

Dankzij ons wereldwijde affiliate marketing netwerk kunnen alle adverteerders en publishers, groot of klein, hun onderneming online laten groeien.

Solutions

Grow your brand's reach

Met een mix van krachtige technologie en deskundig accountmanagement verbinden wij adverteerders en bureaus met doelgroepen over de hele wereld.

Oplossingen voor adverteerders

Partner with brands you love

Wij helpen grote en kleine publishers winstgevende partnerships met 's werelds bekendste merken aan te gaan via hun websites, blogs en content.

Oplossingen voor publishers

Eén wereldwijd affiliate netwerk

13.000

adverteerders

100.000+

actieve publishers

148

miljoen aan sales in 2017

Sluit je aan bij ons netwerk

Dankzij onze krachtige technologie, gebruiksvriendelijke tools en deskundige adviezen krijgen onze adverteerders en publishers alles wat ze nodig hebben om hun onderneming te laten groeien.

 

Onze partners

Fashionchick

T-Mobile

123Geldzaken

Made.com

Superdry

Bigspark

Centraal Beheer

Prijsvergelijken

Marktinzichten

The Awin Report 2017/2018

Voortbordurend op de vorig jaar uitgebrachte editie van het Awin Report, de eerste wereldwijde gids voor de sector, biedt deze nieuwe en bijgewerkte versie voor 2018 een nieuwe kijk op de markt in zijn huidige vorm.  Door gebruik te maken van gegevens en inzichten uit 15 verschillende markten, meer dan 100.000 affiliate partners en 13.000 merken wereldwijd, is dit een onmisbare gids voor de moderne marketeer op het gebied van affiliate marketing.

Nieuws en evenementen