We creëren betrouwbare partnerschappen die groei stimuleren

Ons wereldwijde affiliate marketing netwerk stelt adverteerders en publishers van elke omvang in staat om hun bedrijf online te laten groeien.
Sluit je aan bij ons netwerk

21.200+

adverteerders

241.000+

actieve publishers

194

miljoen sales gegenereerd in 2021

Solutions

Oplossingen voor adverteerders

Met een mix van krachtige technologie en deskundig accountmanagement verbinden wij adverteerders en bureaus met doelgroepen over de hele wereld.


Grow your brand's reach

Oplossingen voor publishers

Wij helpen grote en kleine publishers winstgevende partnerships met 's werelds bekendste merken aan te gaan via hun websites, blogs en content.

Partner with brands you love

Awin Access, onze instapoplossing voor adverteerders

Onze eenvoudig te gebruiken en betaalbare oplossing voor beginners is gemaakt om kleine bedrijven, start-ups en ondernemers online te laten groeien.

Awin Access vormt de perfecte introductie tot affiliate marketing. De oplossing biedt kleine online bedrijven de mogelijkheid om directe partnerships op te bouwen, hun merkbekendheid te vergroten en hun traffic en sales te stimuleren. De kosten zijn laag, de inspanning is minimaal en ervaring is niet nodig. Het is dus heel eenvoudig om ermee aan de slag te gaan.

Nieuws en evenementen

Maak kennis met Awin’s Power 100

Een primeur in de industrie. Het Awin Report 2022: Power 100 biedt voor alle markten en sectoren een overzicht van de boeiendste partnerships op ons wereldwijde platform. De #Power100 genereerden alleen al in 2021 gezamenlijk $4.5bn aan omzet en 53 miljoen sales voor hun adverteerders. Ze zullen je eigen marketinginspanningen inspireren, motiveren, uitdagen en versterken.