Bezoek Awin's Advertiser Success Center voor antwoorden over hoe je het platform kunt gebruiken

  • Geschreven door
  • .

Na het succes van Awin's Partner Success Center, hebben we onze interactieve hub voor adverteerders gelanceerd.

Delen

Het Advertiser Success Center is Awin's alles-in-één digitale hub voor adverteerders, gemaakt om je te helpen langdurig succes te boeken met het beheren van affiliate programma's op het Awin platform.

Bezoek advertiser-success.awin.com en vind meer dan 115 artikelen, video's en how-to gidsen over de volgende onderwerpen:

Als je niet zeker weet waar je de informatie die je zoekt kunt vinden, maakt de hub gebruik van AI technologie om antwoorden op je vragen voor te stellen via de zoekbalk bovenaan elke pagina en in het contactformulier, zodat je gemakkelijk de informatie kunt vinden die je nodig hebt en eventuele problemen kunt oplossen.

Naarmate je de hub gebruikt en we het Awin platform verder ontwikkelen, zullen nieuwe ondersteunende artikelen en trainingsmateriaal worden toegevoegd, zodat we de best mogelijke ondersteuning kunnen blijven bieden.

Michelle O'Sullivan, Global Customer Success Director bij Awin, zegt: "Het succes op lange termijn van onze adverteerders staat voorop bij alles wat we doen en het nieuwe Advertiser Success Center van Awin is daar een bewijs van. Met deze interactieve hub kunnen vragen van adverteerders beantwoord worden via een speciaal artikel, de intelligente zoekfunctie of door een medewerker van het team. Het Advertiser Success Center is nu al beschikbaar in het VK en verschillende landen in Europa, maar we zijn enthousiast dat we het in de toekomst ook in Noord-Amerika en in nog meer andere landen in Europa beschikbaar zullen maken om alle Awin adverteerders over de hele wereld beter te helpen en mondiger te maken."

Voor specifieke technische documentatie over de functies van het Awin platform kun je de Awin Wiki blijven gebruiken. 

Als je extra ondersteuning nodig hebt bij het beheren van je Awin affiliate activiteit of voor vragen en feedback over de nieuwe Advertiser Success Center, neem dan contact op met je Awin contactpersoon of ga hier verder.

Delen