Marktinzichten

Als het grootste wereldwijde affiliate marketingnetwerk, bieden wij unieke toegang tot onze whitepapers, sectortrends en redactionele publicaties. Het is onze missie om u de meest uitgebreide affiliate marketinginzichten te bieden die u online kunt vinden.

4.332

Aantal downloads van het Awin Report

3.870

Totaal aantal downloads

138.623

Bestede leestijd op de site

The Awin Report 2017/2018

Voortbordurend op de vorig jaar uitgebrachte editie van het Awin Report, de eerste wereldwijde gids voor de sector, biedt deze nieuwe en bijgewerkte versie voor 2018 een nieuwe kijk op de markt in zijn huidige vorm.  Door gebruik te maken van gegevens en inzichten uit 15 verschillende markten, meer dan 100.000 affiliate partners en 13.000 merken wereldwijd, is dit een onmisbare gids voor de moderne marketeer op het gebied van affiliate marketing.

Onze inzichten

Onze trendrapportages bieden diepgaande analyses van verscheidene sectoren en maken zo gegevens publiek beschikbaar om netwerktrends te benchmarken.
We hebben een aantal whitepapers geproduceerd, waarin we de belangrijkste onderwerpen van het affiliate kanaal hebben onderzocht en die allemaal beschikbaar zijn om te downloaden.
In onze back to basics gidsen behandelen we alle fundamentele aspecten van affiliate marketing.
Onze redactionele features analyseren de laatste trends en discussiepunten binnen de industrie. We pakken belangrijke topics binnen het affiliate kanaal aan.
In onze tweewekelijkse podcasts informeren en inspireren we je over de klant van morgen en de laatste ontwikkelingen in marketing & media. Innovatieve denkers en experts delen hun unieke inzichten & ervaringen over actuele en relevante topics in online marketing. Om een Awin podcast te beluisteren hoef je je maar één keer aan te melden, dan ontvang je de link van onze SoundCloud private playlist waar al onze podcasts staan. Dus sla de link op in je Favorieten om voortaan onbeperkt toegang te krijgen!