Marktinzichten

Als grootste affiliate-netwerk werelwijd bieden wij ongeëvenaarde toegang tot onze whitepapers, analyses en redactionele publicaties en mag u ook onze gegevens doorzoeken. Het is onze doelstelling om u de meest uitgebreide inzichten in affiliate marketing te bieden die online te vinden zijn.

The Awin Report 2017/2018

Voortbordurend op de vorig jaar uitgebrachte editie van het Awin Report, de eerste wereldwijde gids voor de sector, biedt deze nieuwe en bijgewerkte versie voor 2018 een nieuwe kijk op de markt in zijn huidige vorm.  Door gebruik te maken van gegevens en inzichten uit 15 verschillende markten, meer dan 100.000 affiliate partners en 13.000 merken wereldwijd, is dit een onmisbare gids voor de moderne marketeer op het gebied van affiliate marketing.

Onze inzichten

Trendrapportages

Trendrapportages

Onze trendrapportages geven diepgaande analyses van verscheidene sectoren. We stellen deze gegevens aan iedereen beschikbaar om netwerktrends af te kunnen zetten tegen die van onze affiliate-programma's.

Whitepapers

Whitepapers

We hebben een aantal whitepapers samengesteld waarin de belangrijkste onderwerpen van het affiliate-kanaal worden onderzocht; die zijn allemaal te downloaden.

De basics

De basics

Er is bij ons een schat aan informatie beschikbaar die u helpt om een toonaangevend affiliate-programma te ontwikkelen. In deze basisgidsen behandelen we alle fundamentele aspecten van affiliate marketing.

Artikelen

Artikelen

Onze artikelen analyseren de meest recente trends en discussiepunten in de sector; wij behandelen alle onderwerpen in de hele affiliate-sector.