Awin affiliate marketing carrières

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven en ondernemende professionals: van ervaren specialisten die de volgende stap willen zetten tot ambitieuze studenten en afgestudeerden die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan.
Bekijk alle vacatures

51

verschillende talen in ons netwerk

250+

evenementen wereldwijd

88%

van onze medewerkers vindt Awin een geweldige werkplek

Jezelf zijn. Met Awin.

We bouwen sterke netwerken op door het creëren van zinvolle relaties door middel van een open en oprechte cultuur. Diversiteit voedt onze geest van empowerment, we werken met beste ongeacht wie dat is.
Bij Awin wordt diversiteit gewaardeerd. Als wereldwijd opererend bedrijf is het de essentie van hoe we onze teams opbouwen,  hoe onze leiders cultiveren en hoe we onze medewerkers opvoeden. Wij zijn een bedrijf dat iedereen verwelkomt, iedereen in staat stelt om zijn of haar volledige en authentieke zelf te zijn en elke unieke stem op prijs stelt.
Diversiteit en inclusie is geen initiatief, het is de kern van wie we zijn.

Onze cultuur

Een dynamische cultuur is essentieel voor Awin. Naast onze initiatieven voor professionele ontwikkeling met onze Awin Academy, willen we ervoor zorgen dat onze werkomgeving helemaal het einde is. Dat houdt in: de leukste collega's waar je elke dag gezamelijk mee luncht (op kosten van Awin). En waarmee je elke vrijdag de week afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Buiten het kantoor belonen we onze hardwerkende teams met een verscheidenheid aan sociale evenementen. De sfeer kan soms wat competatief worden in onze ruimte waar FiFa, Singstar of tafeltennis wordt gespeeld. 

Urban Summer Party

Berlin 2015

El Palacio

Madrid 2016

Paradiso Pool Party

Milan 2017

Onze voordelen

Flexibele werkuren

Neem deel aan de Awin Academy

Tot wel 35 vakantiedagen per jaar

Arbeidsongeschiktheids- verzekering

Werken in een prachtig monumentaal pand

Vrijdagmiddagborrel

Intensief onboarding programma

Sport extra voordelig

Goed pensioenplan voor later

Elke dag een heerlijke lunch

Als Awin haar doelen haalt, dan ontvang jij een bonus

Op je verjaardag ben je vrij

Sluit je aan bij onze teams

Onze client serviceteams omvatten het accountbeheer van adverteerders en het accountbeheer van publishers. Deze toegewijde accountmanagers zijn experts in hun lokale markten en houden zich bezig met het adviseren, coördineren en vormgeven van de strategieën van onze klanten. Klik hier voor meer informatie over beschikbare functies binnen onze client serviceteams.

Onze sales- en marketingteams zetten zich dagelijks in om nieuwe adverteerders, publishers en partnerships aan het Awin netwerk toe te voegen door onze netwerk features, aankondigingen en USP's wereldwijd en lokaal te promoten. Klik hier om meer te weten te komen over de open vacatures in onze sales- en marketingteams.

Vind, ontwikkel en ondersteun de mensen die van Awin zo'n geweldige plek maken om te werken. Het HR-team is de spil van onze cultuur en mensen. Toegewijd aan het uitbouwen, ontwikkelen en instandhouden van een dynamische en solidaire cultuur, lanceert het HR-team opleidingen in de hele organisatie, neemt het welzijnsinitiatieven en zijn ze dé ondersteuning voor onze mensen. Het Operations team creëert een agile werkomgeving en zorgt voor een soepele en spannende dagelijkse gang van zaken bij Awin.

Ondersteunt in alle financiële behoeften van zowel onze adverteerders en publishers, en biedt tegelijk effectieve zakelijke samenwerkingen in de hele organisatie.

Binnen digitaal handbereik voor onze klanten voor technische problemen of vragen ;ons Tech Services team is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dag in dag uit monitoren ze tracking request of helpen ze onze adverteerders om tags te implementeren. Het team werkt met verschillende technologieën en talen, dus voor iemand die zijn codeervaardigheden wil ontwikkelen, is Technical Services een geweldige plek om te beginnen. Het Benelux kantoor huist één Technical Services team dat ons groeiende adverteerdersbestand dagelijks ondersteunt met de implementatie van onze Awin tracking technologie en een scala aan expertises biedt op het gebied van de Awin UI en backend systeem. 

Bouwen de producten van de toekomst en ontwikkelen onze tools om de beste te zijn in de industrie Onze engineeringteams zijn voortdurend op zoek naar innovatie van onze producten en technologieën om ervoor te zorgen dat ons platform de beste blijft in de industrie. We zoeken nieuwsgierige geesten, iemand die risico's neemt en graag wil experimenteren met nieuwe ideeën om onze service verder te ontwikkelen. Door te werken met de nieuwste technologieën ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van onze kerninfrastructuur.