Awin doneert €20.000 ter ondersteuning van lokale doelen

  • Geschreven door
  • .

Ter afsluiting van een historisch jaar doneert Awin namens onze partners € 20.000 aan lokale COVID-ondersteunende liefdadigheidsinstellingen

Delen

Dit jaar zag iedereen zich gedwongen gezien de status quo te herzien en zich snel aan te passen aan een compleet nieuwe situatie. Een belangrijk aandachtspunt voor ons in 2020 was om ervoor te zorgen dat klanten zich gesteund voelden in een moeilijke tijd. We vonden het dan ook zinvol om die steun uit te breiden naar degenen die het het meest nodig hebben in dit feestelijke seizoen. We dragen het over aan Awin COO Adam Ross om onze partners persoonlijk te bedanken voor hun voortdurende samenwerking in 2020 en om ons wereldwijde initiatief te lanceren. 

Dit jaar hebben we veel nieuwe lessen geleerd en getoond hoe we kracht en solidariteit aan onze gemeenschap kunnen bieden wanneer dat het hardst nodig is.

Met dat gezegd hebbende, vonden we het gepast om ons budget te investeren in de wederopbouw van de gemeenschappen waar Awin-kantoren zich bevinden. Hoewel er nog veel werk aan de winkel is, zijn we blij dat we de goede doelen op deze manier kunnen ondersteunen. Zie hieronder een overzicht van de lokale goede doelen waar we aan gedoneerd hebben met links naar de website, mocht je zelf een donatie willen doen.

We willen onze dankbaarheid uitspreken voor weer een succesvol jaar, Blijf veilig deze feestdagen.

Goede doelen

Europa

Benelux 

Rode Kruis Rode Kruis is geselecteerd voor hun vierledige ondersteuning tijdens de pandemie met medische hulp, voedselhulp, onderdak en psychosociale hulp voor degenen die alleen zijn of die het nodig hebben tijdens de crisis. 

DACH 

Die Tafeln in Duitsland verzamelt het overtollige voedsel en verdeelt het onder de mensen die het nodig hebben. Met een extreme toename van de hulp die nodig is tijdens de crisis, zal de donatie in de richting gaan van het voeden van velen in heel Duitsland dit vakantieseizoen. 

Oost-Europa en de Scandinavische landen 

Centrum Praw Kobiet (Women's Rights Center), is toegewijd aan de strijd voor gelijkheid door het ondersteunen van vrouwen tegen alle vormen van geweld en discriminatie in het privé-, openbare en beroepsleven. Dit belangrijke initiatief wordt nog meer in de verf gezet nu steeds meer vrouwen niet in staat zijn hun huis te verlaten. 

Frankrijk

Foundation de France helpt verzorgers, helpers en mensen in zeer kwetsbare situaties die zwaar getroffen zijn door de crisis.  

Italie

Sociolario’s dagelijkse missie is het ondersteunen van mensen met een handicap en hun families. De pandemie dwong velen om de manier waarop ze meestal werken te veranderen, en deze donatie zal helpen met projecten en activiteiten om deel te nemen aan hetzij virtueel, hetzij thuis. 

Spanje

Banco de Alimentos de Madrid verkrijgt voedsel voor distributie en herverdeelt het onder de behoeftigen in Madrid. De vraag naar voedsel is sinds het begin van de crisis in Madrid met meer dan 40% gestegen en de Banco de Alimentos de Madrid bedient 190.000 begunstigden via 540 wettelijk erkende liefdadigheidsinstellingen.  

UK

 In Kind Direct heeft een Christmas with Kindness campagne onthuld die de lancering van een reeks van essentiële producten zal zijn, van basisproducten tot zinvolle feel-good geschenken aan mensen in het hele land die geconfronteerd worden met een heel andere vakantieperiode dit jaar. 

Noord Amerika

US | Baltimore 

The Maryland Foodbank zorgt ervoor dat de lokale gemeenschappen van Maryland genoeg voedzaam voedsel hebben om in hun groeiende behoefte te voorzien, zowel nu als in de nabije toekomst. Ook is er een vangnet voor degenen die voor het eerst te maken krijgen met voedselonzekerheid. 

US | Chicago 

 My Block, My Hood, My City helpt kansarme jongeren de armoede en het geweld te overwinnen. Bovendien schenkt My Block, My Hood, My City te midden van de coronaviruspandemie voedsel, medicijnen, handreinigingsmiddelen en toiletartikelen aan senioren. 

Zuid Amerika

Brazilie 

ChildFund Brasil biedt kits met voedsel en essentiële hygiëneproducten aan kinderen uit kwetsbare gezinnen om te helpen met de COVID-crisis als onderdeel van hun huidige campagne, "No virus, no hunger". Compassion." Onze donatie zal ook kinderen steunen waarvan de ouders hun baan kwijt zijn geraakt door de pandemie. 

Australie 

Malpa Project werd opgericht om de enorme ongelijkheid in gezondheid tussen Aboriginal en niet-Aboriginal Australiërs aan te pakken. De donatie zal helpen aboriginal leiders houden hun gemeenschappen veilig van COVID-19 en ondersteuning van de "Young Doctors" programma, het trainen van 2000 jonge aboriginal Australiërs, ervoor te zorgen dat ze een ervaring die hen in de leiding van hun toekomst. 

 

Delen