Awin genomineerd voor de 2018 International Performance marketing awards

 • Geschreven door
 • .

De International Performance Marketing Awards 2018 vinden plaats op 15 okt. in Londen en tonen de prestaties van performance marketing op wereldwijde schaal.

Delen

We zijn trots dat we genomineerd zijn voor de volgende awards met onze partners:

 • Best Managed Global Affiliate Programme with Etsy
 • Best Influencer Marketing Campaign with Very and Vouchercloud
 • Eastern Europe: Best Managed Affiliate Programme with Born2Be
 • Eastern Europe: Best Performance Marketing Campaign or Strategy with Zalando Lounge
 • LATAM: Best Managed Affiliate Programme with Clickbus and Social Miner
 • LATAM: Best Managed Affiliate Programme with Sephora
 • USA: Best Managed Affiliate Programme with HP
 • USA: Best Performance Marketing Campaign or Strategy with Gymshark
 • USA: Best Performance Marketing Campaign or Strategy with PrettyLitteThing
 • Western Europe: Best Managed Affiliate Programme with Carphone Warehouse Group
 • Western Europe: Best Performance Marketing Campaign or Strategy with Made.com
 • Western Europe: Best Performance Marketing Campaign or Strategy with Very and Vouchercloud

Awin is ook genomineerd voor Best Full Service Affiliate netwerk en Industry Choice of Netwerk, waarvan de laatste wordt gekozen door partners uit de industrie. Elk jaar is de concurrentie heviger en we zijn dan ook vereerd als we je stem hiervoor mogen ontvangen.

Waarom stemmen voor Awin?

Van origine zijn we een affiliate netwerk, puur en simpel. We geloven in de kracht van het affiliate kanaal en werken dag in, dag uit, om de beste oplossingen te bieden om de inkomsten van publishers te maximaliseren en acquisitiedoelen voor onze adverteerders en bureaus te bereiken.

Met onze recente overnames is Awin uitgegroeid tot meer dan 1.000 mensen op 17 locaties, verantwoordelijk voor het leveren van service aan ruim 13.000 adverteerders en meer dan 100.000 actieve publishers wereldwijd. Met een groter netwerk, komt ook meer verantwoordelijkheid en inspanning om ervoor te zorgen dat we de standaarden verhogen en consistente wereldwijde ondersteuning bieden aan onze partners.

Mensen zijn de grootste drijvende kracht. We weten dat geen twee markten hetzelfde zijn, onze lokale teams zijn dan ook gespecialiseerd in persoonlijke service, aangepast op de wensen van onze partners. In combinatie met onze global teams, die er voor zorgen dat de beschikbaarheid van onze tools & service gelijk is in alle landen. Wereldwijde expansie is voor veel merken een prioriteit, het creëren van een netwerk dat deze ambitie ondersteunt is dan ook een belangrijk aandachtspunt voor ons.

De afgelopen 12 maanden werden geïllustreerd door snelle veranderingen in de industrie en hebben  we nieuwe collega's en partners van andere bedrijven verwelkomd in de Awin-familie. Wij geloven erin dat dat deze overnames perfect aansluiten bij ons streven om onze wereldwijde propositie te verstevigen.

Onze groei tot een groot, internationaal bedrijf is het resultaat  van het samenbrengen van de beste bedrijven en we zijn van plan om de kernwaarden van deze bedrijven - mensen, service en innovatie - te blijven bevorderen en een netwerk aan te bieden waarop onze partners kunnen vertrouwen om de wereldwijde groei van hun bedrijf te stimuleren.

Uiteindelijk blijven we ons inzetten voor de drie basisprincipes die elk affiliate netwerk moet uitvoeren: tracking, rapportage en betalingen. Een van de duidelijkste uitingen hiervan is onze continuerende investering in onze cross-device technologie. Met bijna €8 miljoen aan extra commissie dit jaar hebben we ervoor gezorgd dat publishers eerlijk worden beloond voor hun bijdrage, terwijl we adverteerders duidelijkheid bieden over de kracht van het affiliate kanaal.

We zouden vereerd zijn om jullie Industrie Choice of Network te zijn. Stemmen kost je niet meer dan een minuutje dus breng je stem hier uit.  

Delen