Awin genomineerd voor de International Performance Marketing Awards

  • Geschreven door
  • .
In oktober 2017 organiseert PerformanceIN de prestigieuze International Performance Marketing Awards in London, waar de meest innovatieve en uitzonderlijke spelers in de affiliate en performance marketingindustrie beloond worden voor hun wereldwijde prestaties.

Delen

Awin genomineerd voor de International Performance Marketing Awards

Awin is genomineerd voor de Industry Choice of Network en dat is alleen mogelijk geweest door de steun van adverteerders en publishers wereldwijd. We zijn dan ook erg dankbaar als u uw steun hebt getoond door op ons te stemmen.

Hier bij Awin zetten we ons volledig in om het meest diverse, verbonden en effectieve affiliate netwerk ter wereld te vormen. In maart bracht onze wereldwijde rebrand Affiliate Window en zanox samen tot Awin, waardoor we lokale expertise hebben kunnen integreren in één enkel platform en zodoende internationale expertise kunnen bieden aan al onze 6.000 adverteerders en 100.000 publishers.
Wij streven er continu naar om wereldwijd de ‘partner of choice’ voor affiliate marketing te worden. Onze recente acquisitie van ShareASale in de VS en het partnership met Commission Factory in Australië ondersteunen deze drijfveer en het geloof hierin.

Dus waarom zou u op ons stemmen? Met kantoren in 15 gebieden wereldwijd bieden onze ervaren accountmanagement en publisherteams lokale expertise aan onze klanten, groot en klein, met behulp van geavanceerde technologie als cross-device tracking, betaling op influence en opportunity marketplace om de industrie voort te drijven. Als wereldwijd netwerk streven we ernaar om krachtige tools te bouwen, nieuwe trends te ontdekken en een service te leveren die leidt tot het beste resultaat voor alle klanten en partners.

We zijn bovendien toegewijd aan het hebben van inclusiviteit en diversiteit binnen onze werkomgeving. We zijn er dan ook trots op om werknemers te hebben uit 51 verschillende landen en een bijna gelijke verdeling van mannen en vrouwen.

Zoals het oude spreekwoord zegt, je kunt niet iedereen te allen tijde tevreden stellen…en die uitspraak kan niet treffender zijn in het geval van een netwerk dat wereldwijd over meerdere sectoren werkt met zo'n grote verscheidenheid aan belanghebbende partijen. Het zijn echter deze zelfde partners, hun wensen en aspiraties die onze richting, verantwoordelijkheden, uitdagingen en innovatie helpen vormen. Zonder deze loyale en toegewijde infrastructuur wordt onze taak oneindig veel moeilijker. Deze award is ook voor u, dus we hopen dat u op ons zal stemmen als het netwerk dat, ongeacht het bereik, onvermoeibaar werkt om uw doelstellingen en de ambities van de bredere affiliate-industrie te bereiken." - Mark Walters, CEOa

Affiliate marketing is onze passie en we streven ernaar om dit op alle gebieden van onze business uit te dragen. Van ons dagelijkse accountmanagement tot onze technologie en de uitgebreide inzichten en trends die we delen. We zouden vereerd zijn om uw stem te krijgen.

Delen