Awin herintroduceert Marktinzichten

  • Geschreven door
  • .

Affiliate marketing makkelijker maken. Dit is een van Awin’s kernwaarden.

Delen

Een goede manier om een onderwerp gemakkelijker te maken, is het toegankelijk maken van informatie rondom het onderwerp. Daarom hebben we de marktinzichten sectie van onze website opnieuw ontworpen, waardoor het gemakkelijker wordt om naadloos door onze content te navigeren.

Marktinzichten dat in 2017 werd gelanceerd, biedt ongeëvenaarde toegang tot uitgebreide inzichten uit data die over ons wereldwijde netwerk worden verzameld, in de vorm van whitepapers, trendrapportages, redactionele artikelen en handleidingen.

De nieuwe Marktinzichten sectie is ontworpen om gemakkelijke toegang te krijgen tot content  en is nu als zodanig gesegmenteerd per onderwerp, waardoor de content gemakkelijker te vinden is. De website biedt nu acht thematische hubs:

Affiliate marketing, inclusief trends, voorspellingen,en updates uit de markt.

Influencer marketing voor handleidingen over deze vorm van marketing en hoe je het maximale eruit haalt, evenals de laatste ontwikkelingen.

Hoe gebruik ik Awin waar je al onze platform- en affiliate marketing basisartikelen kunt vinden.

Sector inzichten waar we een meer gedetailleerde kijk op gegevens en trends uit specifieke sectoren bieden.

Compliance en regelgeving met informatie over ITP, GDPR en de best practices.

Black Friday waar je voorspellingen, interviews en inzichten kunt vinden met betrekking tot het wereldwijde retailevenement.

The Awin report met de laatste editie van ons jaarverslag over de huidige stand van zaken in de affiliate industrie.

Podcast waar je alle afleveringen van onze Awin Talks podcast kunt vinden. 

 Alle nieuwe artikelen, ongeacht het onderwerp, zijn te vinden op de Marktinzichten  homepage.  De zoekfunctionaliteit is ook verfijnd en bijgewerkt over de hele website, en podcasts kunnen nu direct op de pagina worden afgespeeld.

Naast onze nieuwe Marktinzichten sectie lanceren we ook onze nieuwe Veel gestelde vragen sectie (FAQ's). Gebruikers kunnen een schat aan informatie vinden over de affiliate marketing industrie, Awin en de bredere groep, en meer specifieke vragen over het opzetten van programma's, adverteerdersprogramma's en het navigeren door het netwerk.

Bezoek hier onze nieuwe Marktinzichten en FAQ-pagina's en we horen graag je feedback.

Delen