Awin pilots 4-daagse werkweek

  • Geschreven door
  • .

Awin versnelt haar people-centric visie waaronder een pilot voor een 4-daagse werkweek .

Delen

Alle medewerkers wereldwijd, behouden hun volledige salaris en de hoge standaard van Awin’s services worden gehandhaafd.

Na een succesvolle pilot van 6 maanden met een 4 ½ daagse werkweek, die meer flexibiliteit en autonomie gaf aan haar personeel tijdens de pandemie, heeft Awin aangekondigd dat vanaf begin 2021 alle medewerkers zullen overgaan naar een 4-daagse werkweek zonder vermindering van salaris.

Het succes van de eerste proef wordt onderstreept door het feit dat Awin vorige maand tijdens de International Performance Marketing Awards als Best Affiliate Network werd bekroond. Dit is een erkenning van het niveau van ondersteuning en expertise dat de partners van het netwerk tijdens dit tumultueuze jaar werd geboden.

Het bedrijf structureert zijn teams om ervoor te zorgen dat een volledige service niet alleen tijdens deze pilotfase wordt gehandhaafd, maar om deze te optimaliseren; door het verbeteren van interne samenwerkingen en het verder omarmen van een agile aanpak die de medewerkers tijdens een ontwricht 2020 zo kundig hebben laten zien.  

Adam Ross, Awin Chief Operating Officer, over het nieuws;

"Met het welzijn van onze medewerkers op de eerste plaats, hebben we geëxperimenteerd met een modernere benadering van werken, waarbij we ons volledig richten op de resultaten in plaats van een meer traditionele benadering en alleen te kijken naar input.

 De 4-daagse werkweek is hiervan de bekroning en biedt Awin-medewerkers de mogelijkheid om tijd door te brengen met hun gezin, zich te concentreren op een passie of zich bezig te houden met een aanvullende studie , zodat de tijd die ze op het werk doorbrengen het productiefst is die het kan zijn. Met behulp van een mix van technologie, teams in meerdere tijdzones en een agile mentaliteit zullen we dit doen met behoud van onze gebruikelijke service."

Delen