Awin viert Global successen tijdens de International Performance Marketing Awards

  • Geschreven door
  • .

Gisteravond vond de International Performance Marketing Awards plaats, waar de meest innovatieve en uitzonderlijke spelers in de affiliate en performance marketingindustrie beloond worden voor hun wereldwijde prestaties.

Delen

In de grote balzaal van Londen’s Hilton Bankside werden gisteravond ruim 500 gasten ontvangen, waaronder adverteerders, publishers, netwerken en technologieaanbieders.

Het internationaal uitbreiden van de awards richting het Midden-Oosten, Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië pacific biedt een ideaal platform om de breedte en diversiteit van affiliate marketing aan te geven, evenals de concurrentie scherper dan ooit te maken. 

Met deze gedachten zijn we enorm trots op het feit dat we de volgende prijzen hebben ontvangen:

  • West-Europa: Best Performance Marketing Campaign of Strategy met Topman en Vouchercloud
  • Noord-Amerika: Best Managed Affiliate Programma met Superdry
  • Oost-Europa: Best Performance Marketing Campaign of Strategie met New Balance and Pro-prosition
  • Beste internationale affiliate netwerk

Mark Walters, CEO van Awin: “ Na een belangrijk jaar voor Awin, waar we grote stappen hebben gezet op het gebied van de groep over de hele wereld verenigen, zijn we bijzonder trots op de waardering voor ons werk op verschillende vlakken met enkele van onze belangrijkste klanten. Als kers op de taart ontvingen we de beste internationale affiliate netwerk award - het betekent enorm voor ons team en we zullen ons blijven inzetten om de partner of choice worldwide te worden. "

We willen tevens alle andere winnaars feliciteren en PerformanceIN bedanken voor het hosten van deze geweldige avond. Benieuwd naar de overige winnaars? Vind hier de volledige lijst.

Delen