Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie

  • Geschreven door
  • .

Gevormd door de vooruitgang van de digitale technologie, bestuursveranderingen en consumententrends, is het affiliate kanaal een die zich voortdurend aanpast en blijft evolueren.

Delen

Het basisprincipe van Awin content is onze partners in staat te stellen om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen om zo jouw prestaties te verbeteren. Dit willen wij realiseren door regelmatig artikelen, trendrapporten en whitepapers over de laatste ontwikkelingen in de sector te publiceren, maar ook door nieuws over het netwerk, platformreleases en komende evenementen te delen.

We realiseren ons dat onze partners drukke schema’s hebben, dus om ervoor te zorgen dat je niet regelmatig moet controleren of er updates beschikbaar zijn, hebben we een selectie van nieuwsbrieven met content samengesteld voor ieder publiek, zodat je de laatste informatie die je nodig hebt meteen in jouw inbox ontvangt. Abonneer je op de nieuwsbrief(en) die het beste bij jouw behoeften past, zodat je nooit meer een update mist.

Onze nieuwsbrieven:

  • Publishers: Onze wekelijkse publisher nieuwsbrief wordt elke dinsdag verzonden en voorziet publishers van het laatste nieuws, inzichten, tips en promoties van adverteerders.
  • Adverteerders: Onze adverteerdersnieuwsbrief biedt een overzicht van het laatste Awin nieuws, industriële inzichten, case studies en toekomstige publishers om mee samen te werken en wordt één keer per maand verzonden.
  • Podcast: Onze Podcast nieuwsbrief brengt je op de hoogte van de nieuwste podcast en geeft jouw bovendien direct toegang tot onze playlist met een overzicht van alle Awin podcasts die uitgebracht zijn.

Abonneer je hier op de nieuwsbrief(en) die jouw voorkeur heeft.

Zodra je bent ingeschreven, kun je jouw voorkeuren te allen tijde bijwerken door op de afmeldlink in de voettekst van onze e-mails te klikken.

Je kunt ook op de hoogte blijven van alle Awin nieuws door ons op onze social mediakanalen te volgen: TwitterFacebookLinkedInInstagram.

Delen