De International Performance Marketing Awards – nominaties gestart

  • Geschreven door
  • .
Voor het tweede jaar op rij organiseert PerformanceIN de eminente International Performance Marketing Awards.

Delen

De International Performance Marketing Awards – nominaties gestart

Tijdens deze toonaangevende ceremonie worden de slimste en beste in de affiliate en performance marketing industrie beloond voor hun werk om de industrie wereldwijd te verbeteren.

Daarom willen we u vragen om Awin te nomineren voor Industry Choice of Network.

2017 is een bijzonder jaar voor ons.

In maart gingen Affiliate Window en zanox samen verder onder één naam - Awin. Ook brengen we de global familie samen onder één platform om zo wereldse kwaliteit te bieden aan meer adverteerders, publishers en bureaus dan ooit tevoren. Met onze uitbreiding in de VS en het nieuwe Australische partnerschap drijven we onze missie voort om wereldwijd partner of choice te worden voor affiliate marketing.

Waarom zou u op ons stemmen? In een tijd waarin mensen onze industrie graag willen rebranden, schamen we ons er niet voor; we hebben passie voor affiliate marketing en zijn niet bang om dit te benoemen.

Hier bij Awin zijn we toegewijd om wereldwijd het meest diverse, verbonden en effectieve affiliate netwerk te creëren.

Bovendien ligt onze focus altijd op het bouwen van een diverse, positieve en open werkomgeving. We zijn trots dat mensen uit 51 verschillende landen bij Awin werken. Dit gecombineerd met een bijna gelijke man-vrouw verdeling, ook op senior managementniveau, toont dat we weten hoe belangrijk het is om de samenstelling van de klanten die we dagelijks bedienen, te reflecteren.

Onze ervaren teams bouwen krachtige tools, onthullen nieuwe inzichten en leveren service die resulteert in de beste uitkomsten voor zowel grote als kleine klanten.

Als eerste netwerk bieden we cross-device tracking aan, een next generation affiliate technologie die ervoor zorgt dat publishers volledig worden beloond voor hun inspanningen, en pionieren we met de introductie van influencer marketing binnen het kanaal.
Cross-device tracking heeft al 1,4 miljoen extra sales gemeten, waarbij €130 miljoen in omzet en €5.7 miljoen in commissie werd gegenereerd, die anders niet betaald zou zijn aan publishers.

Wij hebben passie voor affiliate marketing, niet alleen via onze dagelijkse accountmanagement ondersteuning, maar ook via onze onderzoeken en data-analyse. Kijk gerust eens naar de Marktinzichten op onze website om te zien wat de laatste trends zijn of hoe u zich kan voorbereiden op piekmomenten zoals Black Friday.

We zouden uw nominatie enorm waarderen; het geeft ons dagelijks de inspiratie om door te gaan met het ontwikkelen van deze geweldige industrie waarin we allemaal werken. Nomineer Awin graag hier.

Delen