Home & Living spotlight: adverteerders interview JYSK

  • Geschreven door
  • .

De herfst is definitief begonnen en  daarmee de oktober 'Woonmaand' ook. Tijd om aan de slag te gaan in huis.

Delen

Of het nu gaat om alleen de accesssoires en kleuren in je huis te veranderen of dat je volledig het roer omgooit van nieuwe meubels tot keukens – tegenwoordig slaag je hiervoor online.

 Als voorbereiding op het home & living seizoen brengen we graag een aantal partners onder de aandacht met deze week een interview met Rianne van Ommeren van JYSK

Om mee te starten, kan je iets over jezelf en JYSK vertellen:

Hoi, mijn naam is Rianne van Ommeren. Ik ben 6,5 jaar werkzaam bij JYSK, waarvan 5 jaar werkzaam op onze marketing afdeling in de functie van Social Media en Digital Coordinator. Mijn verantwoordelijkheden zijn het behalen van onze online omzet doelstellingen d.m.v. het inzetten van de juiste online kanalen. In 2017 zijn we de samenwerking met Awin gestart en sindsdien hebben we ons affiliate programma uitgebouwd. We willen met ons affilliate programma onze goede aanbiedingen en ons mooie assortiment onder de aandacht brengen bij nieuwe klanten.

Wat is jullie boodschap voor publishers?

Allereerst denk ik dat we een mooie club vaste publishers hebben opgebouwd, die in de afgelopen jaren zeer succesvol te werk zijn gegaan en ons merk goed hebben neergezet. Daar zijn we blij mee! Daarnaast denk ik dat JYSK een interessant merk is voor publishers om mee te samen te werken. Onze doelgroep is namelijk heel breed en we hebben iedere week nieuwe acties en geweldige aanbiedingen

En als we jou om de 3 beste tips zouden vragen voor publishers om het meeste uit een piek periode zoals de woonmaand te halen?

1.Haak in op de belangrijkste aanbiedingen, zoals in ons geval een Meubelweek
2.Focus je op de bestsellers
3.Speel in op de laatste trends

Wat zijn jouw verwachtingen voor het home & living seizoen? En hoe bereiden jullie je hierop voor?

Wij verwachten dat het een weer mooi seizoen gaat worden waarbij onze bestsellers, maar ook ons nieuwe assortiment het heel goed gaan doen. We zijn de maand oktober gestart met een geweldige campagne, genaamd Be Inspired. Met deze campagne inspireren we onze klant met ons nieuwe assortiment meubelen en woonaccessoires, maar profiteert de klant ook van geweldige aanbiedingen op onze bestverkopende meubelen.

En qua trends, wat zien jullie als trends in de woonmaand 2019?

Wij zien een grote diversiteit aan materialen in meubelen en woonaccessoires terugkomen. Denk hierbij aan een mix van glad metaal met zacht velours of rotan en houtstructuur. Ook zien we een verscheidenheid aan geometrische vormen, zoals een ovale salontafel, een cirkelvormige theelichthouder of strakke rechtshoekige wandrekken.

Hoe bereiden jullie je voor op een piekperiode, zoals de oktober woonmaand? 

Onze voorbereidingen starten al ver voor de woonmaand begint. Zo wordt een folder en Tv-commercial al 8 weken voor publicatie ontwikkeld. En de ontwikkeling van de Be Inspired campagne, is een half jaar geleden al gestart. Wat dichter op de start van de campagne, beginnen met de voorbereidingen op onze online kanalen. Zo wordt deze campagne online ondersteunt met een Adwords campagne, retargeting banners, nieuwsbrieven, Social Media, blogs, een online magazine én affiliate

Hoe verwacht je dat de affiliate industrie zich de komende twee jaar in de home & living sector zich zal ontwikkelen?

Ik verwacht een opmars van de content publishers en influencers. Binnen Nederland zijn natuurlijk een groot aantal interieur bloggers/influencers actief en deze zijn van grote invloed op de journey die een klant doorloopt voordat hij een aankoop doet. Ik verwacht dat deze een steeds belangrijkere rol gaan spelen binnen een affiliate programma.

En tot slot, zijn er nog ontwikkelingen, aankomende lanceringen en/of nieuws dat met ons mag delen?

Jazeker, in het voorjaar van 2020 openen wij onze 100e winkel in Nederland! We vieren dan een groot feest en dit gaat natuurlijk samen met nog meer geweldige aanbiedingen en acties.

Delen