Resultaten en verslag IPMA 21-prijsuitreiking

  • Geschreven door
  • .

Wij zijn trots! Samen met onze partners wonnen we dit jaar 3 prijzen bij de International Performance Marketing Awards, waaronder Best Affiliate Network.

Delen

Het is moeilijk te geloven dat we elkaar nauwelijks zagen, als je kijkt naar de groei van performance marketing in de afgelopen anderhalf jaar. Dat maakt vorige week zo bijzonder. Samen met partners uit binnen- en buitenland, waren we bij de zesde jaarlijkse uitreiking van de International Performance Awards. In persoon én in stijl woonden we de ceremonie bij in het prachtige Landmark Hotel in Londen.

Het was voor Awin een groot genoegen om samen met collega’s in de branche waardering te tonen voor alle sterke campagnes op de shortlist. Onze branche blijft zich in hoog tempo ontwikkelen. Het voelde daarom goed om stil te staan bij prestaties van afgelopen 18 maanden.

Wij maken vol trots bekend dat Awin met partners drie prijzen won en vier eervolle vermeldingen kreeg, waaronder:

  • Best Paid Social Campaign: Awin, Etsy en TikTok
  • Performance Marketing Team of the Year: Awin Global Agency Team

Als klap op de vuurpijl werd Awin aan het eind van de avond verkozen tot Best Affiliate Network!

Adam Ross, CEO van Awin: “Ik ben extreem trots dat Awin drie prijzen won, waaronder de verkiezing tot Best Affiliate Network voor het tweede achtereenvolgende jaar! Deze onderscheiding is een erkenning voor de toewijding en creativiteit van ons team en de kracht van onze wereldwijde relaties. Ik wil iedereen dan ook hartelijk danken voor alle inspanningen. Ten slotte een dikke proficiat aan ons Agency team voor het winnen van de Performance Marketing Team of the Year. Ze werken nauw samen met onze agency partners, zodat we ons beter op hun behoeften kunnen instellen en we hun belangen wereldwijd beter kunnen behartigen. Deze prijs is dan ook zeker verdiend. We feliciteren alle winnaars van de avond – ik verheug me om deze relaties verder te zien groeien.”

We zijn supertrots dat we voor de tweede achtereenvolgende keer zijn gekozen tot Best Affiliate Network. In een sector waar alles draait om relaties, hechten we grote waarde aan de mening van onze partners. Het is een grote eer om jullie stem te krijgen. Namens het wereldwijde team van Awin willen we iedereen die op ons stemde, heel hartelijk danken.

Download het Book of the Night of volg #IPMA21 op sociale media voor een complete lijst van alle prijswinnaars en de opmerkingen van de jury.

Delen