Superdry Australia migreert programma om exclusief met Awin te starten

  • Geschreven door
  • .
Internationaal kledingmerk Superdry, heeft zijn Australische programma van APD gemigreerd om, in lijn met hun andere programma’s, een exclusief partnerschap aan te gaan met het wereldwijde Awin affiliate marketing netwerk.

Delen

Superdry Australia migreert exclusief met Awin

Sinds de oprichting van het merk in het Verenigd Koningrijk in 1985, combineert Superdry kleding met een vintage Americana styling met Japanse geïnspireerde graphics. Het merk heeft met 515 actieve Superdry branded locaties in 46 landen en een online webshop die een wereldwijde verzendservice aanbiedt naar meer dan 100 landen, een groeiende aanwezigheid over de hele wereld.

Performance marketing is, dankzij de kosteneffectiviteit van het kanaal en het vermogen om een ​​massamarkt te bereiken, een fundamenteel onderdeel van Superdry's online marketingstrategie. Superdry en Awin hebben al enkele jaren een succesvol samenwerking, met programma's die live zijn in  UKUSCADEFRNLBEESITDKSENO en FI.

Met behulp van Awin’s markt-leidende technologie, waaronder cross-device tracking en assist payments om bestaande affiliates te optimaliseren en nieuwe partners te werven, is het doel van Superdry om evenveel merkbekendheid in de Australische markt te behalen als in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Cameron Rooney, Affiliate Marketing Executive bij Superdry, zegt: "In lijn met ons andere affiliate programma's, zijn we opgewonden om de verhuizing naar Awin voor het Superdry AU-programma aan te kondigen. Als marktleider voor technologie wisten we dat Awin ons programma verder kon ontwikkelen. Het sterke accountmanagement dat we momenteel ontvangen was voor ons doorslaggevend bij het beslissen dat dit het juiste netwerk voor ons is. We werken graag samen met alle soorten publishers om ons merkbekendheid te vergroten en we kijken uit naar een toekomstige groei van het programma.”

Sophie Metcalfe, Business Development Manager bij Awin, zegt: "We zijn enthousiast om het netwerk van keuze te zijn voor de affiliate activiteiten van Superdry in Australië. Het is een geweldig merk met een groot aantrekkingskracht en we kijken ernaar uit om nauw samen te werken met het team en de verschillende publishers om het programma’s optimaal te laten draaien.

Om de lancering te vieren biedt Superdry een commissieverhoging van 7% naar 9% voor de eerste maand. Meld je aan voor het Australische programma.

Delen