Samenwerken met de Email Campagne approval tool

  • Geschreven door
  • .

Awin lanceert de nieuwe E-mail Campagne approval tool, waarbij we het eenvoudig maken om e-mail content te maken die voldoet aan alle compliancy eisen.

Delen

De tool is er om de samenwerking tussen adverteerders en publishers te vergemakkelijken, het stelt adverteerders in staat om gemakkelijk e-mail content te bekijken om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan alle wettelijke vereisten en/of richtlijnen van adverteerders. Dit is vooral gunstig voor industrieën zoals de financiële sector, waar er strenge wettelijke vereisten voor reclame van toepassing zijn.

Nieuw aan de gelanceerde tool is de mogelijkheid om direct het gesprek aan te gaan met de adverteerder en/of publisher middels de chat functionaliteit en is de tool nu volledig geïntegreerd in de Awin interface.

De tool kan worden gebruikt door elke adverteerder die een zekere mate van controle wil behouden over de e-mailcontent, door publishers van hun programma te vragen hun emailings in te dienen via de Email Campaign Approvals tool

  1. Publishers uploaden gemakkelijk hun mailing copy of HTML naar de tool ter goedkeuring De tool is te vinden onder de Links & Tools sectie van de Awin UI.
  2. Adverteerders ontvangen een melding wanneer een publishers een e-mail ter goedkeuring heeft ingediend.
  3. Adverteerders kunnen dan de e-mail goedkeuren of een opmerking plaatsen samen met een voorstel voor aanpassing om er zeker van te zijn dat de boodschap voldoet aan de mogelijke wettelijke voorschriften of interne eisen.
  4. Eenmaal goedgekeurd, kan de publisher  doorgaan met het verzenden van de mailing, en adverteerders kunnen erop vertrouwen dat hun merk correct wordt vertegenwoordigd.

Om te beginnen, zie onze Wiki voor de volledige instructies.
Voor adverteerders 
Voor publishers 

 

Delen