Awin sluit zich aan bij de eerste editie Digital Masterclasses van OMR

  • Geschreven door
  • .

OMR, het belangrijkste Europese platform voor de wereldwijde digitale economie, organiseert op 17 en 18 juni voor het eerst digitale masterclasses.

Delen

Ondanks het feit dat het OMR-team niet in staat is om hun jaarlijkse evenement in Hamburg persoonlijk te organiseren, organiseert het diverse interactieve digitale masterclasses. Deze masterclasses zullen een scala aan onderwerpen behandelen om te inspireren en marketingkennis te delen. Sprekers zullen zich virtueel presenteren via de digitale hub van OMR die als doel heeft om netwerken te faciliteren en te discussiëren over online marketing.

OMR nodigt alle marketeers uit om deel te nemen. Als je wilt deelnemen, klik dan hier om je gratis ticket te claimen. Je kan je tot  10 juni  aanmelden voor masterclasses die je interesseren, neem dan ook nu een kijkje in de agenda.

 Awin is een van de digitale exposanten, met CEO Mark Walters die op 18 juni om 11.00 uur CET 'Why your media efficiency assumptions are wrong and how we can prove it' zal presenteren.

Mark zal delen waarom veronderstellingen een dure valkuil zijn in de wereld van reclame, en zal echte klantgegevens gebruiken om aan te tonen hoe een gedetailleerde strategie de sleutel tot succes zal zijn in een post-COVID-wereld. Met digitale mediaconsumptie op een historisch hoog niveau, maar marketingbudgetten die worden gekort, is er nog nooit zo'n cruciaal moment geweest om ervoor te zorgen dat je investeert in de juiste kanalen en met de juiste partners. Om verder te lezenen om je om in te schrijven voor onze masterclass, bekijk dan onze sprekerssessie onder  '18 juni' om 11 uur 's ochtends.

 

Delen