Awin presenteert ThinkTank Digital

  • Geschreven door
  • .

Met trots presenteren wij ons eerste ThinkTank digital voor al onze partners tussen 20-22 oktober. 

Delen

Traditiegetrouw in oktober inspireren, informeren en faciliteren we onze partners. Ook dit jaar waarin alles tegen het normaal in gaat, houden we ons aan deze traditie. Met trots presenteren wij de eerste editie van ThinkTank Amsterdam - een editie die volledig online zal plaats vinden. 

Van 20 t/m 22 oktober presenteren diverse Awin collega’s over onderwerpen zoals de kansen die de Belgische markt biedt aan publishers en adverteerders, het effect van het Covid virus op het consumentengedrag in de diverse sectoren en opkomende trends in het financiële segment.

Het event wordt afgetrapt met een webinar over de kracht van het performance marketing kanaal. Het zou voor niemand een verrassing zijn dat de online aankopen tijdens de lockdown stegen, maar hoe vertaalt zich dit tot het affiliate marketing kanaal, zijn we een trendvolger of een trendsetter?  Onze Head of Client Services duikt in de data en laat zien waar de kansen liggen in het huidige e-commerce landschap. 

In de in totaal 7 webinars, zullen we onze partners inspireren en delen we onze kennis van de internationale markt.  We staan ook stil bij het feit dat het jaar 2020 de 20ste verjaardag van Awin markeert en hebben we een aantal prominente Awin Alumni uitgenodigd. Zij worden aan de tand gevoeld door Jesse le Grand over hun tijd bij Awin, hoe ze terug krijgen naar de positie van het kanaal in het bredere e-commerce spectrum en waar ze terecht zijn gekomen na hun tijd bij Awin. 

Met onze partner FamilyBlend duiken we in de specifieke doelgroep gezinnen en hoe je deze beslissende doelgroep het beste bereikt. Deze doelgroep is door het Covid virus en de toenemende focus op het gezin en thuiswerken des te belangrijker geworden. Een juiste strategie is dan ook een must. 

Elke webinar wordt gevolgd door een live Q&A met de sprekers, mis dus niet je kans om vragen te stellen aan onze sprekers. 

Thomas van der Lee, Head of Client Services en een van de sprekers van ThinkTank over het nieuwe format : ' Het Covid virus heeft ons niet alleen gedwongen om anders te kijken naar flexibel werken maar ook naar de communicatie naar onze partners. Hoe kunnen we onze partners blijven inspireren, rekening houdend met de maatregelen van het RIVM. Met de focus op kennisoverdracht kom je dan al snel uit op een volledig digitaal evenement en we zien er naar uit onze partners tijdens onze webinars te verwelkomen'.

Neem een kijkje op onze eventpagina, lees alles over onze sprekers, download het blokkenschema en schrijf je in voor de sessies.

Delen