Bezoek Awin tijdens Dmexco 2018

  • Geschreven door
  • .

Op 12 en 13 september opent Koelnmesse in Keulen haar deuren voor duizenden exposanten en bezoekers van over de hele wereld, waaronder Awin.

Delen

Logo dmexco 2018

Elk jaar biedt Europa’s grootste digital marketing beurs, Dmexco, de mogelijkheid voor ontmoetingen en discussie tussen key spelers in het digital landschap over de gepresenteerde content tijdens de twee beursdagen.

We nodigen onze partners uit op onze stand om bij te praten over de belangrijkste ontwikkelingen in het netwerk, zoals de release van het Awin report 2017/2018 en andere initiatieven voor het verbeteren van jouw affiliate marketing activiteiten. Kom langs op onze stand C-031-D-030 in hal 6 of plan een meeting in met onze collega’s vanuit DACH of internationale teams via deze link. Ook is er een delegatie van Benelux collega’s aanwezig op de beurs en in de stand.

Naast de beurs heeft Dmexco een selectie van expert speakers omtrent een diverse mix van onderwerpen en trends bereid gevonden om deze kennis te presenteren. Awin’s Global Client Strategy Director, Kevin Edwards presenteert ‘Accountable and transparent: how affiliate marketing is breaking the mould’ op dag één ( 12 september) tussen 15.00-15.45 in seminar room 6. In deze sessie zal een combinatie van industrie trends en cases vanuit het gehele wereldwijde netwerk, om het de kracht van het kanaal te demonstreren, gepresenteerd worden.

Om de aanwezigen te helpen relaxen na een drukke beurs dag, start onze jaarlijkse standparty om 18.00 uur, inclusief bier en snack. We hopen je daar te mogen verwelkomen en te toosten op een succesvolle beursdag.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op Dmexco, zorg dat je onze social media kanalen, Facebook, Twitter & Instagram, volgt voor een update van onze hoogtepunten door de dag heen.

Delen