ThinkTank Digital: Innovatie in Finance door nieuwe samenwerkingen met Fintech

  • Geschreven door
  • .

In deze sessie tijdens  ThinkTank Digital gaan we in op hoe Fintech partners innovatie brengen in het finance segment. 

Delen

Als je interesse hebt in de wondere wereld van Fintech is dit een presentatie die je niet wilt missen

Woensdag 21 oktober 13.00 uur

Over de sessie

Finance en Innovatie zijn twee begrippen die veelal in het verleden niet samen genoemd werden. Hoe wij naar traditionele banken en verzekeraars kijken is sinds de digitale transformatie significant veranderd, wat uiteindelijk ten goede moet komen van de consument. Fintech is een stroming die al een tijdje bezig is, maar sinds de afgelopen jaren een enorme stortvloed aan nieuwe mogelijkheden biedt in de markt. Tijdens deze sessie gaan we in hoe grote Fintech partners zich sinds kort begeven in het affiliate landschap en wat voor kansen dit biedt voor adverteerders en publishers. 

In dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie van FinTech
  • De explosieve groei van Fintech
  • Fintech en affiliate; opkomst internationale spelers
  • Voorbeelden, voordelen en key takeaways
  • De toekomst van Fintech: wat kunnen we verwachten

 Over de sprekers 

Daniël van de Braak

Sinds 2014 is Daniël werkzaam bij Awin, met een focus op het financiele segment. Gestart in het publisherteam maakt hij al snel de overstap naar het Key account team, waarin hij naast zijn rol als Finance lead het team aanstuurt in zijn rol als Team coordinatror.

Bram Huis in ‘t Veld

Sinds 2016 is Bram al werkzaam bij Awin, waarbij hij met alle publisher verticals binnen Awin heeft gewerkt als Senior Publisher Development Manager. Binnen het publisher team is hij actief bezig om de nieuwste trends en ontwikkelingen te identificeren en ontwikkelen op het gebied van affiliate Marketing. Naast het onboarden van technology partners houd hij zich dagelijks bezig met de top publishers in het gebied van Finance en Telecom waar hij adverteerders en account managers ondersteunt. 

Schrijf je vandaag nog in voor het webinar en bekijk onze event pagina voor de volledige agenda.

Delen