In good company met Awin : Jennifer Smit

  • Geschreven door
  • .

Als affiliate netwerk ben je de spil in een intensieve & dynamische driehoekssamenwerking.

Delen

Onze accountmanagers, technisch consultants, industry experts, salesmanagers, het marketingteam enzovoorts hebben dan ook regelmatig, of zelfs dagelijks, contact met onze partners. Maar wie zijn die Awin mensen achter de telefoon of dat e-mailtje eigenlijk? 

In onze reeks ‘In good company with Awin’ willen wij een gezicht geven aan collega’s die zich dagelijks inzetten voor onze adverteerders, publishers en ons netwerk. Immers, zonder deze ambitieuze, hardwerkende collega’s zou Awin er niet zijn. En ze zijn stuk voor stuk ook allemaal hartstikke leuk natuurlijk!

De volgende Awin-kracht die we gevraagd hebben onze blogreeks aan te vullen is Jennifer Smit, Office manager

Wil je je even voorstellen aan onze lezers? Wie ben je en wat maakt jouw rol binnen Awin bijzonder?

Zeker! Mijn naam is Jennifer Smit. 25 jaar oud en woonachtig in de buurt van Amsterdam. Ik ben bij Awin werkzaam als Office Manager. Het leuke aan deze functie vind ik dat het een soort combinatie functie is van receptioniste en facilitair medewerker. Ik ben het eerste aanspreek punt als er partners op bezoek komen die ik voorzie van een lekkere kopje koffie  en er voor zorg dat ze zich welkom voelen. Aan de facilitaire kant komen meer werkzaamheden kijken. Denk bijvoorbeeld aan een monteur die langs moet komen als er iets defect is, het verzorgen van een werkplek als we een nieuwe collega mogen verwelkomen, het ondersteunen van de financiële administratie en er voor zorgen dat het kantoor er netjes uitziet. En mijn persoonlijk favoriet:  de kerstboom mogen optuigen & versieren in december! Wat mijn rol binnen Awin bijzonder maakt is het creëren van een positieve sfeer door middel van het voorkomen of oplossen van problemen.

Wat zie je als jouw grootste ‘Awin-succes’?

Wat ik zie als mijn grootse ‘Awin-succes’ is denk ik het feit dat ik waardering krijg van al mijn collega’s. Er word veel van mij gevraagd en hiermee ook verwacht en mijn uitdaging is om te anticiperen hierop en alles tot in de puntjes te regelen. Het geeft een goed gevoel als dit ook herkent wordt, door middel van een simpel compliment of via ons Awin peer-to-peer reward & recognisition programma, waarbij elke medewerker een bepaald aantal punten krijgt om uit te delen aan een collega die net even een stapje extra heeft gezet. 

Een persoonlijk ‘Awin-succes’ waar ik erg trots op ben is het feit dat ik mijn grote angst heb moeten overwinnen. Als sinds mijn 19e heb ik mijn rijbewijs  maar ik  deed er vrijwel niets mee, omdat ik het eng vond om te weg op te gaan. De twee auto’s van de zaak, die  de namen Henk en Ingrid dragen, hebben uiteraard onderhoud nodig. Aan mij de taak om dit te regelen. Dit was voor mij echt een stok achter de deur om het auto rijden weer op te pakken en het is me gelukt, ik rijd weer auto!

En wat is je grootste uitdaging geweest in je carrière bij Awin? Hoe heb je die overwonnen?

Ik denk dat mij mijn grootste uitdaging was de beginperiode bij Awin. Zoals bij elke nieuwe baan komt er veel op je af, maar de stap vanuit een totaal andere branche, hiervoor was ik werkzaam in de hotellerie, waar de taken en verantwoordelijke heel duidelijk afgebakend zijn, was ik nu opeens verantwoordelijk voor alles. Tel daar een vol kantoor, met 75 enthousiaste collega's die allemaal met vragen komen bij op en dan zit je dag al snel vol. Wat mij enorm heeft geholpen zijn de Awin biweekly's waar je 1-op-1 met je manager zit om dit soort zaken te bespreken en uiteraard tips krijgt om je uitdagingen te overwinnen. Mijn best tip, blok je agenda af met tijdsblokken en parkeer niet urgente zaken tot je alle noodzakelijke zaken heb afgerond.

Wat is volgens jou nu precies de kracht van Awin Benelux en de mensen die er werken?

Ik ben van mening dat dit de positieve werksfeer is binnen het bedrijf. We zijn echt een team, je kunt  echt op elkaar rekenen waar nodig. Het fijne vind ik ook dat je je erg vrij voelt hier, als jij behoefte heb aan even een frisse neus te halen of om even een potje tafeltennis te spelen met een collega kan dit allemaal.  Dit geeft een gevoel van zowel vrijheid als vertrouwen. Ook de dagelijkse lunch, die wordt genuttigd met zijn allen tegelijk aan twee lange tafels zorgt er niet alleen voor dat je je collega's goed leert kennen maar draagt bij aan de positieve sfeer en dit is denk ik ook de kracht binnen het Benelux kantoor.

Waar kijk je het meest naar uit in 2019?

Er is niet iets specifieks waar ik naar uit kijk in 2019, behalve dat ik hoop dat het een succesvol en leerzaam jaar zal worden. 

 Heb je ten slotte voor ons een bijzondere lees-, kijk- of luistertip? Welke uitspraak, welk boek of welke film bijvoorbeeld, heeft jou die unieke business-les gegeven die je altijd bij zal blijven?

Mijn opa zegt altijd : ‘Wie goed doet, wie goed ontmoet.’ Ik ben er van overtuigt dat deze uitspraak ook zeker van pas komt in het werkende leven. 

Delen