Alleen maar winnaars tijdens de International Performance Marketing Awards 2019

  • Geschreven door
  • .

Tijdens de derde IPMAs zijn de beste bedrijven uit de sector samengekomen om het succes van de afgelopen 12 maanden te vieren.

Delen

Tijdens de awards zijn performance marketing-projecten van over de hele wereld bekroond: uit de VS, MENA, APAC, LATAM en West- en Oost-Europa. De awards vonden dit jaar plaats in de De Vere Grand Connaught Rooms in Londen.

Aan het begin van de avond werden de gasten ontvangen tijdens een receptie met champagne en werden ze verrast met een flashmob, uitgevoerd door hoofdsponsor FMTC.   Na deze bruisende start zochten we allemaal een plekje in de hoofdzaal voor de openingsspeech van Matthew Wood, oprichter van PerformanceIN. Vervolgens nam comedian Ed Gamble het stokje over om de spanning in de zaal wat te verlichten, want de brandende vraag was natuurlijk wie van de deelnemers er naar huis ging met de prestigueze awards.

Dit jaar zijn er acht nieuwe categorieën geïntroduceerd, waaronder Best Content Marketing Campaign. Deze nieuwe categorieën weerspiegelen de voortdurende ontwikkelingen in de sector en laten zien hoe de industrie andere marketingkanalen aanvult.  

De missie van Awin is om technologie, service en expertise te bieden aan onze partners, voor betrouwbare samenwerkingen waarmee ze kunnen groeien. We zijn dan ook trots op de erkenning die we hebben gekregen voor vier van onze campagnes. Samen met onze partners Carrefour, Smarter Click, Carphone Warehouse, vouchercloud en Currys PC World hebben we de volgende vier awards binnengesleept:

LATAM Best Performance Marketing Campaign met Carrefour: Local Expansion Through Publisher Diversity. Onze felicitaties aan het Awin Brazil-team die voor de eerste keer deze award hebben binnengesleept.

"Dit was een uitzonderlijke en buitengewoon creatieve campagne, eentje die er echt bovenuit stak!"

Best Content Marketing Campaign met HP. We zijn trots dat we het eerste bedrijf zijn die in deze nieuwe categorie een award wint en het is een welverdiende beloning voor het harde werk van het Awin US-team.

 "Een zeer goed uitgevoerde campagne. Duidelijke doelstellingen met succes als logisch gevolg."

Best Technology & Telecoms Campaign met Smarterclick en Carphone Warehouse. We zijn extra trots, want deze award hebben we afgelopen mei ook gewonnen tijdens de 2019 UK Performance Marketing Awards.

"Voor deze campagne is een unieke en creatieve aanpak gebruikt. Maar je hebt dan ook een bijzonder creatieve oplossing nodig als je de omzet tijdens het drukste actieseizoen van het jaar wilt laten groeien, terwijl je zelf geen acties kunt bieden! De resultaten zijn geweldig en alle betrokken partijen hebben de doelstellingen ruimschoots behaald."

West-Europa Best Performance Marketing Campaign met vouchercloud en Currys PC World: Red Dead Redemptions. We zijn trots dat we deze award al voor de tweede keer hebben gewonnen tijdens de International Performance Marketing Awards. We willen vouchercloud hartelijk danken voor hun inzet en voor het indienen van deze campagne.

"De multichannel benadering op basis van data insights heeft het afgelopen jaar geleid tot uitzonderlijk goede resultaten."

Hierbij willen we alle winnaars van de International Performance Marketing Awards van harte feliciteren. We feliciteren ook onze partners Rev Lifter en HP die naar huis gaan met de USA Best Perfomance Marketing Campaign-award en Acceleration Partners met hun Best Agency-award. Kijk hier voor een lijst met alle winnaars.

De uiteenlopende projecten die dit jaar beloond werden, laten zien dat de sector zich blijft ontwikkelen en dat er duidelijk resultaten worden geboekt voor bedrijven in meerdere industrieën.

Delen