De 2017 Performance Marketing Awards, een avond om trots op te zijn

  • Geschreven door
  • .
Vorige week zagen we de terugkeer van de award ceremonie die de performance marketing industrie definieert en viert, gehost in het prestigieuze Grosvenor House Hotel in London’s Park Lane.

Delen

Performance Marketing Awards 2017

2017 is het elfde jaar dat de Performance Marketing Awards gehouden worden, een avond vol netwerking en de uitreiking van bekroonde industrieprijzen voor adverteerders, publishers, netwerken en agencies.

We zijn vereerd de 2017 Industry Choice of Network Award in ontvangst te mogen nemen. Het winnen van deze begeerde Award was het resultaat van alle steun van onze klanten. Op die noot willen we graag elk individu bedanken dat dit jaar voor ons gestemd heeft.

Onze klanten hebben gisteravond ook enkele wel-verdiende Awards gewonnen, waaronder:

  • TOPSHOP en Awin: The Best Brand Engagement Campaign voor hun Back to School campaign
  • TOPMAN en Awin: Most Creative Performance Marketing Campaign
  • The Hut Group en Awin: Best Influencer Campaign voor Lookfantastic

Ian Charlesworth, UK Country Manager zegt: “Het was een buitengewoon trots moment om deel te zijn van het succes dat Awin in het afgelopen jaar geleverd heeft voor zijn adverteerders en publishers. De verscheidenheid aan prijzen die creativiteit, branding en marketing beïnvloedt, vertelt me dat het affiliate kanaal moderniseert en een integraal onderdeel wordt van de online mix van elke adverteerder." Ian vervolgt: "Het is inspirerend om te werken met zo'n gepassioneerd team dat de visie heeft om zoveel ongelooflijke campagnes uit te voeren. We zijn dan ook allemaal erg enthousiast over onze plannen voor het komende jaar. '

Van harte gefeliciteerd aan alle winnaars alsook veel dank aan PerformanceIN en iedereen die voor een fantastische nacht heeft gestemd, we kunnen we onze dankbaarheid niet genoeg uiten. Zie een volledige lijst en meer informatie over de winnaars van de avond op de Performance Marketing Awards website.

Delen