Perfectioneer uw publisher pitch

  • Geschreven door
  • .
U heeft een idee en een ontwikkeld voorstel, maar nu is de tijd aangebroken om adverteerders te benaderen. Dit is de kans om uw site op de meest efficiënte en doeltreffende manier te promoten en zo interesse van adverteerders te verzekeren, sales te genereren en resultaten te boeken. Daarom hebben we een lijst samengesteld van top-tips om een optimale adverteerders pitch te garanderen.

Delen

Perfectioneren van publisher pitch
  1. Wees selectief. Vermijd massa e-mails en richt u enkel op adverteerders die uw site, demografie en publiek weerspiegelen. Richt u zich op het juiste merk voor uw klanten? Welke merken moedigen uw publiek aan om te kopen? Denk selectief en heb een idee van de adverteerders die u wilt promoten. Onderhoud vervolgens eerst die relaties voor u meerdere merken benaderd.
  2. Houd het pittig. Zorg ervoor dat u belangstelling wekt en behoudt doormiddel van een beknopte, directe en informatieve pitch. Van uw onderwerpslijn tot uw casestudies, denk aan de adverteerders hun KPI's en interesses. Is dit afgestemd op hen? Wat is uw USP? Hoe kunt u hun specifieke doelstellingen ondersteunen?
  3. Wees creatief. Adverteerders zijn enthousiast om te werken met publishers die investeren in hun merk en producten en op zoek zijn naar loyale, herhalende en terugkerende klanten. Hoe kan u adverteerdercampagnes ondersteunen? Hoe kan u nieuwe klanten aantrekken?
  4. Media decks zijn een must-have. Het ontcijferen van lange e-mails zal adverteerders afschrikken. Houd daarom uw introducties eenvoudig en ter zake, vang klanten hun aandacht en laat ze uw mediapack uitpluizen. Zorg ervoor dat alle relevante informatie inbegrepen is zoals CPA-tarieven, huurpakketten en belangrijke kalenderdata.
  5. Laat adverteerders naar u toe komen. Awin’s Opportunity Marketplace zet u achter het stuur. Upload uw exposure mogelijkheden in de Marketplace waar merken voortdurend op zoek zijn naar nieuwe publishers. Door daar aanwezigheid te hebben, verhoogt u de kans dat u wordt gevonden door de juiste adverteerders die met u willen werken.

Onthoud dat adverteerders wekelijks honderden samenwerkingsaanvragen ontvangen van publishers. Om ervoor te zorgen dat uw pitch opvalt in de menigte, is het van essentieel belang om deze punten te onthouden bij het eerste contact.

Delen