Awin Talks: De innovatieve samenwerking van Samsung en UpSellit

  • Geschreven door

Een uitgebreid interview met Samsung, over hoe Awin het bedrijf hielp toegang krijgen tot de geavanceerde technologische oplossingen van UpSellit.

Delen

In deze Awin Talks praten we met Adam Davison van Samsung en Rich Greenwell van UpSellit over hun zeer creatieve samenwerking. Dit is de eerste aflevering van een nieuwe serie uitgebreide interviews met leiders uit de industrie.

UpSellit is een van de vele goedgekeurde aanbieders van marketingtechnologieën, die met de Advertiser MasterTag-oplossing van Awin snel ingezet kunnen worden. UpSellit is gespecialiseerd in conversie optimalisatie voor adverteerders door tal van strategieën. Denk aan gepersonaliseerde promoties, 'verlaten winkelwagen'-tactieken, leadgeneratie, e-mail remarketing en nog veel meer.

Samsung wilde op zijn sites het klanttraject verbeteren en conversies optimaliseren. Maar binnen zo'n enorme organisatie zou dit onvermijdelijk leiden tot vertraging van andere belangrijke projecten waar hun ontwikkelaars aan werken. Dit is een uitdaging waar veel grote en kleine bedrijven in alle sectoren mee te maken hebben Hoe kun je snel verbeteringen doorvoeren op je website, zonder dat er veel tijd en geld besteed wordt aan het binnenshuis ontwikkelen en implementeren van nieuwe tech? Een groeiend aantal vernieuwende ondernemingen zoals Samsung zetten het affiliatekanaal in om dit soort uitdagingen te tackelen.

Door het integreren en iteratief testen van de tech van UpSellit, vonden Samsung en Upsellit de beste oplossingen voor het stapsgewijs verbeteren van on-site conversies.

In de podcast van vandaag kun je luisteren hoe deze samenwerking tot stand kwam en waarom het affiliatekanaal voor merken een steeds grotere rol speelt bij de innovatie in e-commerce. Ook wordt er gekeken naar het performance-based advertentiemodel en waarom dit model juist zo geschikt is om mee te experimenteren.

Gerelateerde artikelen