Awin Talks: Wat betekent de nieuwe strategie van BT voor de affiliates?

  • Geschreven door

In deze podcast ontvangen we Jimena Vergara-Lincoqueo, Digital Affiliate Manager bij BT. Ze vertelt ons over hun recente strategische koerswijziging.

Delen

BT is een van de grootste telecombedrijven in Awins wereldwijde netwerk en is op het gebied van affiliate campagnes altijd een pionier geweest. In de loop der jaren heeft hun aanpak van het kanaal een enorme groei teweeggebracht en de grenzen van de sector verlegd. Hun teams hebben daarmee talrijke prijzen in de wacht gesleept.

Dus toen we hoorden dat de telecomreus zijn digitale strategie in 2021 aan het vernieuwen was, moesten we meer te weten komen over wat BT op het gebied van affiliate marketing voor ogen heeft.

Gelukkig was onze eigen Alex Parmar-Yee, Client Partner voor de telecomsector bij Awin, in de buurt om de implicaties van deze strategische ontwikkeling te bespreken met Jimena Vergara-Lincoqueo, Digital Affiliate Manager bij BT. Ze onthult hoe BT de aanpak van digitaal in het algemeen verandert en bespreekt vervolgens wat dat betekent voor de dagelijkse gang van zaken bij hun affiliate programma en partners.

Klantgerichtheid, innovatie en samenwerking zijn de kernbegrippen voor deze nieuwe koers en het belooft voor BT-partners dus zeker een spannende tijd te worden. Beluister hun gesprek als je er het fijne van wilt weten. Als je contact wilt opnemen met het Awin-team van BT, dan kan dat hier en voor contact met Alex kun je hier klikken.

Abonneer je op Awin Talks als je geen aflevering wilt missen. Fans kunnen ons een rating en een review geven op het podcastplatform van hun keuze, onder meer op Apple, Spotify, Google en Soundcloud.