Commerce in content, logisch toch?

  • Geschreven door

Hoe loopt de route van commerceplatform naar contentproducent en wat verwachten of accepteren je lezers als je startpunt nieuwscontent is? 

Delen

How do you sustain a business model in which users don’t pay for your service? De verbazing op het gezicht van Mark Zuckerberg ( Facebook) was groot toen hem deze vraag gesteld werd. En het antwoord was dan ook briljant in eenvoud; "Senator we run ads". Maar waarom wordt deze vraag alleen gesteld aan Facebook? Want is dit niet net zo waar voor alle andere online platformen? Consumenten worden commerciële uitingen geserveerd en zo blijven platformen in de lucht. Bij commerce integratie is de integratie echter zo seamless dat het niet nodig is om uitleg te geven.
 
In deze podcast ‘Commerce in content, logisch toch?’ gaan we in over het belang van commerce integratie in content met Sophie Lamkin (Lindanieuws) en met Aart Wallet (Biano). Hoe loopt de route van commerceplatform naar contentproducent en wat verwachten of accepteren je lezers als je startpunt nieuwscontent is?
 
Over de sprekers
 
Aart Wallet ( Biano.nl)  is één van de oprichters van Biano.nl en daarnaast actief als investeerder in diverse online concepten. Aart heeft een passie voor cijfers en statistiek en bekijkt vanuit die expertise kritisch en opportunistisch naar de traffic mix, conversie en het optimale businessmodel.  
 
 Sophie Lamkin (Lindanieuws.nl), accountmanager bij Mood for Magazines, waar LINDA. onder valt. Met een commercieel hart verantwoordelijk voor verkoop en ontwikkelingen van nieuwe en bestaande salesproposities, met daarbij de focus op digitaal. 
 
Krijn Schuurman (host) heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito-business modellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio waaronder BNR Nieuwsradio.
 
 
Disclaimer: Door onderstaand formulier in te vullen en op de knop 'Stuur mij de podcast link' te klikken, ga je ermee akkoord dat we je een e-mail sturen elke keer een nieuwe Awin podcast is gepubliceerd. (Een Awin podcast wordt elke twee weken uitgebracht).