Future proof met Awin: Go big and go niche, or go home

  • Geschreven door

Hoe zet Awin de klant centraal? Wat betekent go big & go niche voor hun en welke kansen en ontwikkelingen zien zij in de markt?

Delen

Dit is de eerste Awin Talks, de podcast waarin we innovatieve denkers en experts van Awin een podium geven. Commercial Director Wanja Allessie & Head of Client Services Thomas van der Lee delen hun visie over hoe Awin future proof is én blijft voor onze partners. 

Future proof met Awin: Go big and go niche, or go home
In deze eerste editie gaan Wanja en Thomas samen met host Krijn Schuurman dieper in op wat ‘Go big and go niche or go home’ nu precies betekent voor Awin. Hoe zorgt Awin dat het netwerk toekomstbestendig is en blijft? Welke ontwikkelingen verwachten zij in de komende jaren bepalend te gaan zijn in performance marketing? Zo zullen commerciële feestdagen als Black Friday en Single's Day steeds meer vaste voet aan de grond krijgen in het Europese vasteland. En om IoT kunnen we inmiddels écht niet meer heen. Feit is, met de mogelijkheden en inzichten van tegenwoordig kun je al heel slim inspelen op de toekomst.. 

Wanja Allessie – Commercial Director Awin Benelux
Een creatieve strateeg met vooruitstrevende gedachten over digitale innovatie en nieuwe businessmodellen. Gelooft sterk in verbetering door verandering.

Thomas van der Lee – Head of Client Services Awin Benelux
Heeft een compleet overzicht van de gehele affiliate markt en streeft altijd naar de win-win-win uitkomst.

Krijn Schuurman - Host
Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito-business modellen.

 

Disclaimer: Door onderstaand formulier in te vullen en op de knop 'Stuur mij de podcast link' te klikken, ga je ermee akkoord dat we je een e-mail sturen elke keer een nieuwe Awin podcast is gepubliceerd. (Een Awin podcast wordt elke twee weken uitgebracht).