Global reach, local expertise

  • Geschreven door

“One global company”, “Global reach, local expertise”. Een tweetal slogans die we op alle lokale Awin sites hebben staan, maar wat betekenen ze nu eigenlijk? 

Delen

Wat is het voordeel van samenwerken met een global company, niet alleen voor adverteerders, maar juist ook voor publishers? Is fysieke aanwezigheid nodig om business te doen in een land en hoe zorg je ervoor dat je de cultuur snapt en onder knie krijgt?

In deze podcast ‘Global reach, local expertise' heeft host Krijn Schuurman onze Industry Lead Belgium Mike van den Bos en Global Business Development manager Geert Wolff in de studio, waarmee hij in gesprek gaat over hun rol bij Awin, hun ervaringen met commerce in het buitenland en de kansen die zij zien.

Topics die in deze podcast o.a. naar voren komen, zijn:

  • De Belgische e-commerce markt 
  • Global publisher development van Awin
  • Culturele verschillen
  • Ontwikkelingen in Oceanië

Over de sprekers

Mike van den Bos - Client Services Manager  & Industry Lead Belgium Awin Benelux
Streeft er voortdurend naar om de best mogelijke klantervaring te leveren. Met een sterk gevoel voor data en een oplossingsgerichte aanpak traint Mike mensen, verbetert hij de efficiëntie en benut de commerciële kansen.

Geert Wolff - Global Business Development Manager Awin 
Ziet het commission sharing platform als zijn kindje en is altijd op zoek naar innovatieve tech-partners om de beste commerciële en technische partnerships neer te zetten. Is meester in het vertalen van commerciële behoeften naar product.

Krijn Schuurman - Host 
Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.

 

Disclaimer: Door onderstaand formulier in te vullen en op de knop 'Stuur mij de podcast link' te klikken, ga je ermee akkoord dat we je een e-mail sturen elke keer een nieuwe Awin podcast is gepubliceerd. (Een Awin podcast wordt elke twee weken uitgebracht).