Affiliate marketing op z’n best; het optimale programma

  • Geschreven door

Wellicht heb je als publisher of adverteerder het idee dat affiliate marketing weinig geheimen meer voor je heeft. 

Delen

Twee onderwerpen die echter altijd relevant blijven zijn wat affiliate marketing je brengt als publisher en of je er als adverteerder wel alles uit haalt. Met andere woorden, heb je een volledig en optimaal affiliate programma? Wat zijn de ingrediënten hiervan? Waar moet je op letten? Wat zijn the do’s and the dont’s?

Podcast-host Krijn gaat over bovenstaande vraagstukken in gesprek met twee experts van Awin die vanuit hun rol en ervaring hier zeker antwoord op kunnen geven. Bovendien delen ze enkele waardevolle tips & tricks met je voor hét optimale affiliate programma.

Merve Tosun  – Salesmanager Awin Benelux
Creëert oplossingen op maat en partnerships op lange termijn. Ze doet wat nodig is om de klus te klaren en denkt altijd proactief mee in zowel het welzijn van het bedrijf als dat van haar klanten.

Jesse le Grand – Client Services Director Awin Benelux
Heeft een  passie voor het leveren van topkwaliteit op vlak van klantenservice, people development en resultaten. Zijn missie is om de waarden binnen de groep uit een te zetten en te zorgen voor een uitstekende en uniforme klantervaring.

Krijn Schuurman - Host
Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito-business modellen.

 

Disclaimer: Door onderstaand formulier in te vullen en op de knop 'Stuur mij de podcast link' te klikken, ga je ermee akkoord dat we je een e-mail sturen elke keer een nieuwe Awin podcast is gepubliceerd. (Een Awin podcast wordt elke twee weken uitgebracht).