Is performance based de toekomst?

  • Geschreven door

"Add value or kiss my a**" - de belofte van digital was dat alles meetbaar en op performance kan worden afgerekend, maar is dit gelukt?

Delen

De traditionele media is veranderd; banners zijn dood, programmatic is de standaard geworden en traditionele publishers zien de waarde van affiliate marketing. Maar hoe ga je om met branding en performance doelstellingen in het affiliate programma?

 

In deze podcast bediscussiëren Eva Baetsen van Imbull en Sebastiaan Elsholz van Praxis samen met host Krijn Schuurman enkele stellingen omtrent de waarde van publishers en hoe de affiliate markt zich zal gaan bewegen binnen het spectrum van performance marketing. Sebastiaan gaat dieper in op de beweegredenen van Praxis om als eerste grote DIY-zaak met een affiliate programma te starten. Eva geeft inzichten in de mogelijkheden en valkuilen over werken met een kortingscode-partij en verduidelijkt waarom "kortingscodes voor conversie zorgen". Is kortingscode een lust of last? First click of last click?

 

Over de sprekers

Eva Baetsen (Imbull) is een gedreven key account manager bij Imbull, onderdeel van de Global Savings Group. Zij is verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en succesvol uitrollen van affiliate marketing campagnes op Kortingscode.nl en Actiecode.nl. 


Sebastiaan Elsholz (Praxis)
houdt van focus op resultaat en is sinds 2001 bezig met performance marketing en e-commerce.  Hij is nu Manager Digital Marketing en Sales bij Praxis. Praxis is onderdeel van Maxeda DIY met ruim 150 winkels door heel Nederland, de webshop op praxis.nl en het “Voor de Makers”-platform.

Krijn Schuurman (host) heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito-business modellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio waaronder BNR Nieuwsradio.

 

Disclaimer: Door onderstaand formulier in te vullen en op de knop 'Stuur mij de podcast link' te klikken, ga je ermee akkoord dat we je een e-mail sturen elke keer een nieuwe Awin podcast is gepubliceerd. (Een Awin podcast wordt elke twee weken uitgebracht).