Awin Talk: De kracht van innovatie in affiliatie

  • Geschreven door

Uit recent onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven de early adopters zijn die technologie adopteren om hun processen en producten te verbeteren. 

Delen

Zij zetten de klantervaring centraal, zijn bereid te investeren in business intelligence en zien heil in mobile apps. Maar is affiliate marketing geschikt voor technologische innovaties? Innoveert een affiliate marketingnetwerk als Awin mee? Hoe spelen we in op ontwikkelingen in de markt, zoals ITP 2.0 dat in juni 2018 door Apple werd aangekondigd? 

Krijn Schuurman praat met Publisher Development Manager Bram Huis in ’t Veld en  Team Manager Technical Services Milan Dembinski over de kracht van een innoveren in affiliate marketing.

Topics die in deze podcast o.a. naar voren komen, zijn:

  • Innovatie betekent niet alleen nieuwe concepten
  • De additionele waarde van samenwerken met Awin
  • Cookieless vouchercode tracking
  • Van concept naar realisatie

Over de sprekers

Bram Huis in 't Veld - Publisher Development Manager Awin Benelux
Houd zich dagelijks bezig met technologische ontwikkelingen die aansluiten tot het affiliate marketing performance model, om zo het technische onderdeel te vormen tot een commercieel succes.

Milan Dembinski - Team Manager Technical Services Awin Benelux
Vind het interessant om de schakel tussen techniek en de business te zijn en ziet innovatie als een proces waar je ook klein mee kunt beginnen.

Krijn Schuurman - Host 
Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.

 
Disclaimer: Door onderstaand formulier in te vullen en op de knop 'Stuur mij de podcast link' te klikken, ga je ermee akkoord dat we je een e-mail sturen elke keer een nieuwe Awin podcast is gepubliceerd. (Een Awin podcast wordt elke twee weken uitgebracht).