De key tot loyaliteit van de consument in de telecommarkt

  • Geschreven door

Wat is key bij het behouden van klanten in de telecom industrie? En is een tevreden klant per definitie een loyale  klant? 

Delen

Draait alles tegenwoordig om klant beleving? En is er onderscheid te maken tussen klant retentie en klant loyaliteit? 

In deze podcast ' De key tot loyaliteit van de consument in de telecommarkt' gaat host Krijn Schuurman het gesprek aan met twee experts op het gebied van Telecom en vraagt hen naar hun mening en visie op de veranderingen in het landschap, wat de verschillen tussen retail & telecom betekenen voor publishers en lichten ze toe wat de populariteit van combivoordeel stimuleert. Uiteraard lichten ze ook toe hoe dit mee te nemen in de huidige affiliate programma's en wat de juiste tools zijn voor het doormeten van klantwaarde.

Topics uit deze podcast:

  • Combivoordeel 
  • Het belang van klantenloyaliteit
  • Wie profiteert er van de mega fusie tussen Tele2 en T-mobile en wat is het effect hiervan op de huidige marketing campagnes
  • Wat zijn de trends en ontwikkelingen in de telecom markt. 
  • Telecom en Black Friday, wat waren de resultaten van de telecomaanbieders tijdens dit van origine traditionele retail event. 

Over de sprekers

Patrick Bottenheft - senior accountmanager & DPO 
Met zijn jarenlange ervaring bij Awin Benelux is Patrick uitgegroeid tot een affiliate expert voor de Finance & Telecom sector en verantwoordelijk voor het affiliate programma van de grootste merken die ons land rijk is. Een servicegerichte accountmanager met een specialisme op het gebied van compliancy & wet- en regelgeving. Als strategische spin-in-het-web denkt Patrick graag out-of-the-box en zet hij altijd dat extra stapje om samenwerkingen, campagnes en projecten tot een succes te maken.

Dirk Delfgaauw- senior accountmanager & Industry lead Telecom
Als industry lead van het telecom segment is Dirk altijd bezig met de laatste ontwikkelingen in deze enerverende en highly competitieve markt. Altijd op zoek naar de balans tussen branding en performance en het toevoegen van waarde voor zowel adverteerders en publishers.  

Krijn Schuurman - Host 
Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.

Disclaimer: Door onderstaand formulier in te vullen en op de knop 'Stuur mij de podcast link' te klikken, ga je ermee akkoord dat we je een e-mail sturen elke keer een nieuwe Awin podcast is gepubliceerd. (Een Awin podcast wordt elke twee weken uitgebracht).

Gerelateerde artikelen