"Senator, we run ads." Native commerce integratie heeft geen uitleg nodig

  • Geschreven door

Het mag geen verrassing zijn dat het bij affiliate marketing draait om commerce. 

Delen

Content zonder commerce kan namelijk inspirerend of informerend zijn, maar uiteindelijk draait het om converteren. Toch? Benieuwd wat Awin beschouwt als de definitie van commerce in content? En welke nieuwste trends en innovaties wij in deze tak zien? 

Beluister dan nu onze nieuwe Awin Talks "Senator, we run ads." Native commerce integratie heeft geen uitleg nodig, waarin host Krijn Schuurman in gesprek gaat met twee Awin experts over hoe inspirerende en informerende content conversie kan verhogen, wat de tips & tricks zijn voor een goede commerce integratie in content en worden enkele successen, maar ook missers met je gedeeld. 

Over de sprekers

Fabiënne Rotteveel – Marketing & Innovations Manager Awin Benelux
Is een creatief en commercieel strateeg met een duidelijke focus op resultaat & innovatie. Nooit zonder nieuwe ideeën om ambitieuze uitdagingen op het gebied van marketing en commerce op te lossen.

Pim van der Maarel – Publisher Development Manager Awin Benelux
Pim ziet altijd kansen en mogelijkheden voor Awin en partners om te ontwikkelen en te groeien en krijgt een kick van het ontdekken van nieuwe pareltjes. Bijt zich vast in projecten, geeft de volle 100% in en gaat geen uitdaging uit de weg.

Krijn Schuurman - Host
Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito-business modellen.

 

Disclaimer: Door onderstaand formulier in te vullen en op de knop 'Stuur mij de podcast link' te klikken, ga je ermee akkoord dat we je een e-mail sturen elke keer een nieuwe Awin podcast is gepubliceerd. (Een Awin podcast wordt elke twee weken uitgebracht).