E-commerce: belangrijkste uitdagingen bij internationale expansie

  • Geschreven door
Of het nu een buurland is of helemaal aan de andere kant van de wereld, in het huidige technologietijdperk lijken buitenlandse avonturen geen grenzen te kennen. Maar is dat ook zo? 

Delen

In deze podcast over uitdagingen, kansen en de 'do’s en don’ts' bij internationale expansie, gaat Krijn Schuurman in gesprek met Domingo Karsten van Saleduck, een deal-community die actief is in verscheidene Europese en Aziatische landen, en met Thomas Borsboom, oprichter van onder andere Mobiel.nl en vergelijkingstechnologieplatform The Dutch Selection. Twee pioniers in verschillende markten, met verschillende producten. Wat dreef hen over de grens en wat komt er kijken bij hun internationale avontuur?

Thema’s van deze podcast:

  • Grenzeloze schaalbaarheid
  • Culturele verschillen
  • No go-landen
  • Aziatische markt 

Over de sprekers

Krijn Schuurman (Host) heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.

Thomas Borsboom (The Dutch Selection) is expert op het snijvlak van e-commerce en (mobiele) telecom. Een van oudsher in commercieel en operationeel opzicht complex terrein.

Domingo Karsten (Saleduck) heeft een passie voor de psychologie achter online marketing- en conversiedata en gelooft sterk in automated en performance marketing.

 

Disclaimer: Door onderstaand formulier in te vullen en op de knop 'Stuur mij de podcast link' te klikken, ga je ermee akkoord dat we je een e-mail sturen elke keer een nieuwe Awin podcast is gepubliceerd. (Een Awin podcast wordt elke twee weken uitgebracht).