Awin Talks: Interviews met Urlaubstracker en ufurnish.com

  • Geschreven door

We gaan in gesprek met twee populaire publishers om meer te weten te komen over hun bedrijven en hoe ze samenwerkingen gebruiken om te groeien.

Delen

Deze aflevering van Awin Talks bevat interviews met twee unieke partners uit respectievelijk Duitsland en het VK. Ze zijn allebei een tekenend voorbeeld van de effectiviteit van affiliate marketing in combinatie met een overtuigende consumentenpropositie.

Eerst spreekt Rob met Anke Mesloh van de Duitse reisblog Urlaubstracker. De website heeft zich bewezen als een van de betrouwbaarste bronnen voor reisinspiratie en ‑aanbiedingen in het taalgebied, maar heeft door de pandemie de laatste jaren zware tijden doorstaan.

Anke beschrijft hoe affiliate partnerships het team hebben geholpen om zich aan te passen aan een wereld zonder reizen. De website kon het trouwe publiek waarde blijven bieden door samen te werken met allerlei nieuwe merken.

Urlaubstracker is een van de partners die we hebben uitgelicht in de Power 100-lijst die dit jaar in ons Awin Report is gepubliceerd. Als je meer wilt weten over de achtergrond van dit verhaal, dan kun je vandaag nog een gratis exemplaar van het rapport downloaden.

Kevin spreekt daarna met Ray Wright, de medeoprichter en Chief Revenue Officer van ufurnish.com, een relatief nieuwe affiliate partner die van zich laat horen in de woninginrichtingssector.

Ray vertelt over de achtergrond van de site, hoe het bereik is vergroot en hoe partnermarketing in het businessmodel is geïntegreerd om voor groei te zorgen.

Naast deze interviews neemt Rob het laatste nieuws over Awin door, waaronder de recente successen bij de Performance Marketing Awards en de komende ThinkTank-conferenties in Engeland en Duitsland.

Onze podcasts zijn beschikbaar op uiteenlopende platforms, zoals Apple, Spotify, Google en SoundCloud.

Gerelateerde artikelen