Laat je bereik groeien met publishers

Miljoenen keren per dag verbinden wij merken met hun volgende klant.
Sluit u aan bij ons netwerk

200.000+

actieve publishers in ons netwerk

180

landen waarin we sales hebben gegenereerd in 2018

€15,6

miljard aan inkomsten gegenereerd voor onze klanten in 2018

Benefits

Divers affiliate netwerk met wereldwijd bereik

Awin is actief in 15 markten, met meer dan 200.000 actieve publishers die in meer dan 180 landen wereldwijd omzet genereren. Onze accountmanagementteams beschikken over lokale experts in elke markt en zijn uitstekend toegerust om de online strategie van adverteerders wereldwijd te bevorderen.

Gespecialiseerd accountmanagementteam

Awin beschikt over deskundige accountmanagementteams die zijn toegewijd aan elke markt die vertrouwd zijn in de lokale industrie en die ongeëvenaarde inzichten, ondersteuning en aanbevelingen kunnen bieden om een affiliate programma op het Awin netwerk te laten groeien en volwassen te maken. Onze wereldwijde accountmanagementteam service, collaboreert en coördineert campagnes op wereldwijde schaal in meerdere markten, met een holistische kijk op de affiliate industrie. 

Intuïtief, gebruiksvriendelijk platform

Awins gebruiksvriendelijke platform is ontworpen om het beheer van een affiliate programma eenvoudig te maken. Met duidelijke, consistente labels en lay-outs, een breed scala aan eenvoudige maar effectieve tools en functies, evenals een volledige reeks aan rapportages, is het Awin platform ontworpen om elk marketingteam te helpen. Monitor jouw campagnes, optimaliseer jouw prestaties en onthul krachtige inzichten.

Bereik uw doelgroep dankzij ons veelzijdige netwerk van publishers

Affiliate marketing is de samenwerking tussen publishers (of affiliates) en merken om producten en diensten te promoten bij hun doelgroep. Of uw product nu designerkleding, huisdierverzekeringen, hotels of breedbandinternet betreft; ons netwerk van 200.000+ actieve publishers biedt een breed scala aan sectoren.

Publishers in Finance & Verzekeringen

Wij werken met meer dan 9.000 publishers die zich op de finance en verzekeringssectoren richten, waaronder Moneyguru.be, Verzekering-vergelijken.be en Creditneto.be.

Publishers in Retail & Shopping

Wij werken met meer dan 65.000 publishers die zich op de retail en shopping sectoren richten, waaronder Fashiola.be, Supersales.be en BlackFridayExpert.be.

Publishers in Telecom & Services

Wij werken met meer dan 30.000 publishers die zich op de telecom en servicessectoren richten, waaronder Mobile Vikings, Datingsitegratis.be en Sitederencontrebelge.be.

Publishers in Travel

We werken met meer dan 21.000 publishers die zich op de travelsector richten, waaronder Zoover.be, Weflycheap.be and Euroreizen.be.

Onze publisher partners

MesFinances

Logo MesFinances

Earnieland

Logo Earnieland

Bankshopper

Logo Bankshopper

Saleduck

Logo Saleduck

Goedkoop.be

Logo Goedkoop.be

Mobile Vikings

Logo Mobile Vikings

van mijn-financien

Rekening.be

Logo Rekening.be

Spaargids

Logo Spaargids

Flair

Logo Flair

Wat Awin voor jouw merk kan betekenen

Promoot met vertrouwen met hoogwaardige publishers

Promoot met vertrouwen met hoogwaardige publishers

Wij bieden veiligheid en beveiliging voor onze klanten, waarbij we ervoor zorgen dat de hoogste regelgevende normen worden nageleefd en alle partners zich houden aan onze strikte compliance-regels.  Zoek in onze directory met meer dan 200.000 actieve publishers, verspreid over verschillende sectoren en promotionele types zoals cashback, content en shoppingvergelijking, om de juiste partners te vinden voor uw affiliate programma. We keuren alle publishers voordat ze zich bij het netwerk aansluiten door middel van een diepgaand screeningsproces, zodat u in goed vertrouwen kunt samenwerken.

Persoonlijke en deskundige affiliate marketing service

Persoonlijke en deskundige affiliate marketing service

Met meer dan 1.000 medewerkers in 15 kantoren wereldwijd, zijn onze lokale accountmanagementteams het best gesitueerd om uw affiliate programma te laten groeien en ontwikkelen. Client services van Awin bestaat uit vele functies, waaronder speciale publisher services en publishermanagementteams, waarin tevens sectorexperts op het gebied van Telco, Fashion,Finance, Travel en Influencer Marketing zitten. Hierdoor kunnen we de beste consultancy, ondersteuning en inzichten bieden aan al onze klanten. Onze Technical and Business Intelligence teams staan klaar om onze klanten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de programma's volgens de meest optimale performance model- en rapportagemogelijkheden worden uitgevoerd. Awin herbergt bovendien een team van internationale experts op het gebied van adverteerdersmanagement, publishermanagement en technische en supportfuncties, om te zorgen voor een volledig gecoördineerde en gestroomlijnde strategie als uw programma in meerdere markten, gebieden of websitedomeinen actief is. 

Krachtige tools en technologie om uw affiliate partnerships te optimaliseren

Krachtige tools en technologie om uw affiliate partnerships te optimaliseren

Samen met Awins standaard affiliate tracking en ontwikkeld door onze in-house technische en development teams, bieden we eenvoudige implementatie met meerdere technische partners of oplossingen door het gebruik van de Awin Mastertag; het verkorten van integratietijden en het verhogen van de flexibiliteit in uw campagnes. Awins cross-device tracking oplossing stelt adverteerders in staat om publishers te belonen voor multi-device journey transacties, waardoor een goed beeld ontstaat van hoe het performance kanaal klanten brengt, waarbij voorheen iedereen die op meer dan één apparaat met het kanaal communiceerde direct verloren ging.  Onze voucher attributie technologie biedt meer flexibiliteit ten opzichte van het traditionele last-click model in het affiliate kanaal. Adverteerders kunnen publishers hierdoor volledig belonen voor exclusieve vouchercode-campagnes. Payment on influence biedt een ander alternatief voor het traditionele last-click model en opent nieuwe wegen om meer samenwerking met content- en bloggerpublishers aan te moedigen. 

Lees hier meer over onze producten en tools.