Awin Access

Nu de eerste drie maanden gratis affiliate marketing voor jouw webshop. We helpen jou als ondernemer en/of starter in deze onzekere tijden om extra omzet te genereren via jouw webshop.
Sluit u aan bij Awin Access

Benefits

Snelle en simpele programma lancering

Met vereenvoudigde integratiestappen en plugin-opties voor verschillende eCommerce-platforms bieden we adverteerders de mogelijkheid om binnen enkele uren klaar zijn om hun programma live te hebben. Direct toegang tot Awin's intuïtieve platform na bevestiging van de aanmelding om publishers en tools te verkennen. Je kan je programma eenvoudig zelf beheren door gebruik te maken van onze verschillende ondersteuningsopties: online tutorials, wiki-gidsen en training webinars.

Onbeperkte toegang tot onze publisher directory

Volledige, onbeperkte toegang tot onze publisher directory binnen de Awin-interface verbindt adverteerders met alle publishers op het netwerk. Zoek naar degenen die in je sector actief zijn, op trefwoord of promotietype om je te helpen de publishers te vinden die het beste werken voor je merk.

Geen opstartkosten en verminderd risico

Kleine bedrijven geven we de kans om op een gemakkelijke manier nieuwe klanten en sales te realiseren waarbij het risico geminimaliseerd is en zonder opstartkosten via de nieuwe Awin Access service.

Start ook vandaag nog met additionele verkopen voor jouw webshop, op basis van no cure no pay

Zet het Awin Access platform in voor jouw webshop om additionele sales te genereren, via een breed scala aan relevante websites. En dat allemaal op basis van No cure No pay.
Na de aanmelding en integratie kan je direct in beginnen met het opbouwen van samenwerkingen met duizenden vooraf gekeurde publishers.

Onze tracking is toekomstbestendig en onze rapportages bieden inzichten waar je mee aan de slag kan. Dat samen maakt ons platform en een ethische en veilige plug and play oplossing om meer verkeer en sales te realiseren.

Ondernemers zoals jij geven we de kans om op een gemakkelijke manier nieuwe klanten en sales te realiseren waarbij het risico geminimaliseerd is en zonder opstartkosten via de nieuwe Awin Access service.

Technologie om groei te realiseren

Awin's gebruiksvriendelijke, krachtige tools zijn ontworpen om het managen van een affiliate programma gemakkelijk te maken. 

Intuïtief, gebruiksvriendelijk platform

Awin's gebruiksvriendelijke platform is ontworpen om het managen van affiliate programma's gemakkelijk te maken. Met een eenvoudige navigatiebalk en een breed scala aan effectieve tools en functies, evenals een volledige rapportagesuite, is het Awin-platform ontworpen om elke marketingoperatie te ondersteunen, of het nu gaat om een individu of een volledig digitaal marketingteam. 

Opportunity Marketplace

Gebruik Awin’s unieke Opportunity Marketplace om nieuwe publishers te vinden om mee samen te werken en ga direct met ze in gesprek voor extra promotie mogelijkheden. Publishers gebruiken de tool om hun promotie mogelijkheden te tonen en verkopen aan adverteerders. Vind nieuwe publishers op basis van je doelgroep en test nieuwe promotionele mogelijkheden.

Volledige rapportage suite

Analyseer je performance met ons brede scala aan rapportages die je in staat stellen om zowel een breed overzicht te hebben als in te zoomen op je analytics door meerdere factoren toe te toegen, zoals datum,  publisher(type) en gebruikte vouchercode. Krijg direct, diepgaande informatie over elke klik en sale. Lees meer over bannergebruik, tekstlinks en transactiedetails om meer details te zien over de performance van je affiliate programma.

Hoe affiliate marketing via Awin kan helpen bij de groei van je bedrijf

Er zijn vele voordelen voor adverteerders aan affiliate marketing, inclusief; 

Vergroot je doelgroep met content makers

Elke publisher waar een adverteerder mee werkt heeft een unieke doelgroep. Door de promotiemethoden van de publisher komt de adverteerder onder de aandacht bij dit nieuwe publiek.   

Als adverteerder kan het moeilijk zijn om individuele contacten te leggen met websites die een sterke affiniteit met je merk hebben.  Affiliate marketing opent direct duizenden mogelijkheden door je aan te sluiten bij  een affiliate netwerk. Door te werken met Awin ben je in staat om te connecten met meer dan 211.000 actieve publishers wereldwijd.

Kosteneffectief performance model

Als je als adverteerder werkt op een kosten per acquisitie methode betaal je alleen commissie als de sale plaatsvindt. Bij het gebruik van traditionele reclame-methoden,betaalt de adverteerders ongeacht of deze al dan niet converteert in een sale.  De gemiddelde ROI van het affiliate kanaal is 1:€18.  Als er geen sale plaat vindt, wordt er ook geeen commissie uitgekeerd. Het risico met deze vorm van marketing is minimaal, zodat adverteerders in staat zijn om te werken met een breed scala aan publishers.  Dit opent de mogelijkheid om onbekende of nieuwe proposities te testen zonder budget te verspillen of de kosten per sale (CPS) te verhogen.

Nauwkeurige tracking en rapportages

Als adverteerders werken met betrouwbare, ervaren en succesvolle publishers, kunnen de resultaten veel sneller zichbaar zijn dan bij andere vormen van marketing.  

In tegenstelling tot andere vormen van reclame is affiliate marketing gemakkelijk te controleren en het succes van de programma's te meten, zodat de adverteerder indien nodig de juiste veranderingen kan doorvoeren.  Tracking kan in real-time worden gevolgd, waardoor marketingteams nauwkeurige rapportages en inzicht in de performance van hun programma kunnen verzorgen over een verscheidenheid aan statistieken. 

 

Bouw aan je merknaam

Hoe meer je merk wordt gepromoot, hoe bekender het zal worden. Publishers zijn vaak ook influencers, wier publiek hen vertrouwt en daardoor vertrouwen heeft in de producten die ze promoten.  Het gevolg is dan ook, hoe meer het merk en de producten op het internet worden gepromoot, hoe beter de website organisch zal ranken.