The Summer Publisher Cup 2017

Wat?

The Summer Publisher Cup 2017

Ook dit jaar houden we de post-solden Publisher Cup rally. Tijdens de maand augustus willen we u met de rally de gelegenheid geven om ook de maand na de solden uw overall performance te boosten, meer sales te genereren en kans te maken op diverse prijzen. Hiernaast ziet u enkele adverteerders die meedoen aan The Summer Publisher Cup 2017. Geeft u ook extra exposure aan de deelnemende merken? Na de augustus maand zullen we de resultaten van alle deelnemende publishers analyseren, toetsen aan onderstaande ranking en de winnaars bekend maken. Benieuwd welke prijzen te winnen zijn? Scroll dan verder om het Publisher Cup prijzenoverzicht te bekijken.

Wanneer?

1ste aug. 2017 - 31ste aug. 2017

Publisher Cup adverteerderprijzen

NameDescription

Waar?

Publisher Cup Ranking


De ranking vindt plaats aan de hand van twee voorwaarden:
Er zal 1: gekeken worden naar het absolute aantal sales dat u in augustus genereert bij de deelnemende adverteerders én 2: de sales toename die u realiseert ten opzichte van vorig jaar.
Voorbeeld: Als u in augustus 2016 10 sales gedaan heeft en dit jaar 20 sales genereert, dan is er een sales toename van 100%. Met 20 sales in 2017 en een sales toename t.o.v. 2016 - dat boven de drempel van 45% is - komt u in rang 7 terecht en zult u in de prijzen vallen. Ditzelfde geldt ook voor de andere rankings.