Awin genomineerd voor 2019 International Performance Marketing Awards

  • Geschreven door
  • .

Awin  is 17 keer genomineerd voor de derde editie van de International Performance Marketing Awards (IPMAs). 

Delen

De awards vinden plaats op 21 oktober in De Vere Grand Connaught Rooms in Londen en zijn een eerbetoon aan de uitzonderlijke marketingprojecten over de hele wereld en bieden internationale erkenning voor de VS, MENA, APAC, LATAM, West- en Oost-Europa.

Dit jaar worden acht nieuwe categorieën geïntroduceerd, waaronder Best Content Marketing en Best Native Advertising-campagne, waarmee het totaal op 27 wordt gebracht, een weerspiegeling van de voortdurende ontwikkelingen in de sector wereldwijd.

We zijn verheugd dat we met onze partners op de shortlist staan voor de volgende prijzen:

USA Best Managed Affiliate Programme - Awin for Viator: Soaring to New Heights
USA Best Performance Marketing Campaign - Awin for HP: Powering Success in Performance Marketing through Content
Western Europe Best Managed Affiliate Programme - Awin for BT Group: Cutting Across Brand Borders
Western Europe Best Performance Marketing Campaign - Awin and The Hook for VOXI: Influencing Endless Possibilities
LATAM Best Performance Marketing Campaign - Awin for Carrefour: Local Expansion Through Publisher Diversity
Eastern Europe Best Performance Marketing Campaign - Awin for Komputronik: Extending Trust Through Local Experts
Best Influencer Marketing Campaign - Awin and The Hook for VOXI: Influencing Endless Possibilities
Best Influencer Marketing Campaign - Awin for Missguided: The #babesofmissguided
Best Content Marketing Campaign - Awin for HP: Incentivizing Inspired Content for Lasting Affiliate Program Success
Best Technology & Telecoms Campaign - Awin and Smarter Click for Carphone Warehouse
Best Technology & Telecoms Campaign - Awin for BT Group: Demonstrating Telco Excellence
Best Finance Campaign - Awin and Studentenbox for Centraal Beheer: Thinking Inside the Box
Best Travel Campaign - Savings United and Awin for Travelodge
vouchercloud and Awin for Currys PC World: Red Dead Redemptions
vouchercloud and Awin for Very: Turning Data into Deals

We zijn ook genomineerd voor Best Affiliate Network, waarvan 60% wordt gescoord door de juryleden en 40% wordt gekozen door de industrie. Stemmen kan nu hier.

Dus, waarom vinden wij dat je op Awin moet stemmen?

Na wat de afgelopen 18 maanden is beschreven als de perfecte digitale reclamestorm met GDPR, Safari's Intelligent Tracking Prevention (ITP) en initiatieven op het gebied van gegevensbescherming via Chrome en FireFox, heeft Awin een gezamenlijke inspanning geleverd om het affiliatekanaal toekomstbestendig te maken door veranderingen die buiten onze macht liggen aan te pakken en erop te reageren.

Hieronder vallen verandering in onze tracking om het verlies in sales te minimaliseren en de commissies terug te halen bij adverteerders die niet ITP proof zijn.

Nu consumenten steeds meer gegevensbewust worden en adverteerders meer nadruk leggen op gegevensbeveiliging, heeft Awin het natuurlijk, data- light karakter van affiliate marketing versterkt. Bovendien hebben onze product- en technologieteams een 'privacy by design'-methodologie toegepast voor het ontwikkelen van tools en oplossingen die een minimale hoeveelheid gegevens garanderen.

We omarmen ook de veranderende vraag van onze klanten om meer te zijn dan 'alleen' een netwerk, terwijl we ons platform ontwikkelen met een meer open-source aanpak, ondersteund door een reeks eigen en best-in-class tools van derden, terwijl we nieuwe teams opbouwen om te reageren op de ontwikkelingen in het affiliate landschap

 Een voorbeeld hiervan zijn onze MasterTags die een eenvoudige manier bieden voor zowel adverteerders als publishers om nieuwe inkomstenstromen aan te boren.

Onze adverteerder MasterTag heeft in 2018 een commissie van 168 miljoen pond gegenereerd voor onze partners, terwijl onze Publisher MasterTag een platform biedt voor o.a Monotote, dailygo en meest recent R.O.Eye’s SingleView

Het krachtige platform van SingleView, dat is genomineerd voor de Best in Technology Awards, biedt een onbevooroordeelde benadering van attributie, waarbij elk touchpoint in een transactie wordt geanalyseerd om unieke, datageleide inzichten te bieden om adverteerders te helpen hun partnerschappen te optimaliseren.  Aanstaande Awin day verwelkomen we Singleviews CRO Jonathan Foreshaw. 

Hoewel het moeilijk samenvatten is  waarom je volgens ons Awin als Beste Affiliate Network zou moeten kiezen zonder dat het lijkt alsof we onszelf een schouderklopje geven, hopen we dat onze voortdurende toewijding aan het toekomstbestendig maken van onze industrie, ondanks de recente digitale reclameproblemen, om er een betrouwbaar en winstgevend kanaal van te maken, evident is. Zolang we geloven in het affiliate-kanaal, zullen we oplossingen blijven bouwen die het kanaal verdedigen en promoten bij een zo breed mogelijk publiek. Daarom hopen we dat we je stem mogen ontvangen.

Delen